Σύλληψη 77χρονου για χρέη 40 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο
Για χρέη στο Δημόσιο, που αγγίζουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ, κατηγορείται 77χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Για χρέη στο Δημόσιο, που αγγίζουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ, κατηγορείται 77χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 77χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας φωτογραφικών ειδών κατηγορείται για χρέος, ύψους 39.969.962,69 ευρώ για την ακρίβεια, που αφορά το χρονικό διάστημα από 29-04-2011 έως 30-11-2011.
Στο μεταξύ, ένας 62χρονος, που είναι νόμιμος εκπρόσωπος ιεράς μονής, που βρίσκεται στην περιοχή του Μεσολογγίου, συνελήφθη από αστυνομικούς, κατηγορούμενος για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 1.448.437,05 ευρώ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας