Αμπράμοβιτς και FBI διέψευσαν τα περί σύλληψης του μεγιστάνα
Τις φήμες που εδώ και ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, διέψευσε κατηγορηματικά εκπρόσωπος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι βρίσκεται στις ΗΠΑ, αλλά δεν συνελήφθη, ούτε κρατείται από το FBI όπως διευκρίνισε ο Τζον Μαν, εκπρόσωπος στη Μόσχα του βαθύπλουτου επιχειρηματία. «Δεν τον έχουμε συλλάβει. Δεν είναι τίποτα αλήθεια», τόνισε λίγο αργότερα και ο εκπρόσωπος Τύπου του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ, σχολιάζοντας την είδηση που είχε μεταδώσει ρωσική ιστοσελίδα που ασχολείται με το οικονομικό ρεπορτάζ.
Τις φήμες που εδώ και ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, διέψευσε κατηγορηματικά εκπρόσωπος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι βρίσκεται στις ΗΠΑ, αλλά δεν συνελήφθη, ούτε κρατείται από το FBI όπως διευκρίνισε ο Τζον Μαν, εκπρόσωπος στη Μόσχα του βαθύπλουτου επιχειρηματία.
«Δεν τον έχουμε συλλάβει. Δεν είναι τίποτα αλήθεια», τόνισε λίγο αργότερα και ο εκπρόσωπος Τύπου του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ, σχολιάζοντας την είδηση που είχε μεταδώσει ρωσική ιστοσελίδα που ασχολείται με το οικονομικό ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με το αρχικό δημοσίευμα ο Ρώσος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Τσέλσι βρισκόταν στα χέρια των αμερικανικών Αρχών, καθώς είχαν προκύψει κατηγορίες κατά αυτού από τον θάνατο του Μπόρις Μπερεζόφσκι, παλιός συνεργάτης του Αμπράμοβιτς.
Οι δύο άνδρες πριν από περίπου έναν χρόνο είχαν έρθει αντιμέτωποι στο δικαστήριο, το οποίο επιδίκασε το ποσό του ενός εκατομμυρίου στο «αφεντικό» της αγγλικής ομάδας.
Από το μεσημέρι της Δευτέρας το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της ρωσικής οικονομικής εφημερίδας RBK αναστάτωσε τον πλανήτη. Ειδικά, δε, όταν άρχισαν να αναπαράγονται σενάρια τα οποία συνέδεαν την «σύλληψη» με τον πρόσφατο θάνατο του Μπόρις Μπερεζόφσκι, παλιού συνεργάτη του Αμπράμοβιτς, ο οποίος πριν από δύο ημέρες βρέθηκε νεκρός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο σπιτι του στο Ασκοτ της Βρετανίας.
Το 2012 ο Μπερεζόφσκι έχασε τη δίκη με την οποία διεκδικούσε πολλά εκατομμύρια από τον πρώην συνεργάτη του.
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.