Ο Γιουσέιν Μπολτ είναι ο πλέον περιζήτητος αθλητής και κάθε διοργανωτής μίτινγκ που …σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να επιδιώκει την παρουσία του Τζαμαϊκανού σπρίντερ, ο οποίος επιλέγει κατά το δοκούν πού και πότε θα εμφανισθεί. Ενα από τα σημαντικότερα μίτινγκ της χρονιάς είναι το «Diamond League» που θα διεξαχθεί στις 6 Ιουλίου, στο Παρίσι και είναι ο 9ος αγώνας της εν λόγω σειράς. Και όπως ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής της διοργάνωσης, Λοράν Μποκιγέ, οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο «Stade de France» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης την «μονομαχία» του διάσημου Ολυμπιονίκη με τον κορυφαίο Γάλλο σπρίντερ, Κριστόφ Λεμέτρ. Η «μάχη» θα διεξαχθεί στην απόσταση των 200 μέτρων και για να συμμετάχσει ο Μπολτ, θα εισπράξει 229.000 ευρώ, χρήματα που απαιτεί -πλέον- για κάθε εμφάνισή του.
Πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι που επιβλήθηκε με 3-1 στον τελικό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Τόμας Μίλερ. Ιδανικό φινάλε και Μπουσκέτς και Άλμπα.
Ο Σαλάχ ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νέα γκέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα τον... πετάει, ενώ ξαφνικά δεν έχει και καμία σχέση με τον Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.