Στοιχειωμένο σπίτι στις ΗΠΑ «μετακινήθηκε» στην άλλη άκρη της πόλης
Τον γύρο σχεδόν μιας ολόκληρης πόλης έκανε ένα σπίτι που θεωρείται στοιχειωμένο στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν τα φαντάσματα που το μετακίνησαν από το αρχικό σημείο που βρισκόταν, αλλά ο νέος του ιδιοκτήτης. Το σπίτι που χρονολογείται από το 1865 και ο καινούργιος του ιδιοκτήτης αποφάσισε να το «σηκώσει» και να το μετακινήσει σε μία δική του έκταση στην άλλη άκρη της πόλης.
Τον γύρο σχεδόν μιας ολόκληρης πόλης έκανε ένα σπίτι που θεωρείται στοιχειωμένο στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν τα φαντάσματα που το μετακίνησαν από το αρχικό σημείο που βρισκόταν, αλλά ο νέος του ιδιοκτήτης.
Το σπίτι που χρονολογείται από το 1865 και ο καινούργιος του ιδιοκτήτης αποφάσισε να το «σηκώσει» και να το μετακινήσει σε μία δική του έκταση.
Το σπίτι θεωρείται στοιχειωμένο από τα κακά πνεύματα. Οι ντόπιοι μιλούν για το τρομακτικό παρελθόν που κρύβει το σπίτι και διηγούνται διάφορες ιστορίες μυστηρίου και φαντασμάτων.
Όσοι πιστεύουν αυτές τις ιστορίες αναρωτιούνται τώρα αν το σπίτι που μετακινήθηκε θα πάρει μαζί του και τα πνεύματα ή αν αυτά θα στοιχειώσουν την επόμενη κατοικία που θα χτιστεί στο συγκεκριμένο σημείο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας