«Χίτλερ ή Φράνκενστάιν;» το φρικτό δίλημμα ενός Ινδού ψηφοφόρου
Tα μέλη της τοπικής Βουλής κλήθηκαν να επιλέξουν οι ψηφοφόροι στο ινδικό κρατίδιο του Μεγκαλάγια, και τα ονόματα στα ψηφοδέλτια είχαν ενδιαφέρον. Μεταξύ των 345 υποψηφίων υπήρχε ένας Χίτλερ, ένας Φράνκενστάιν, ένας Τζιμ Κάρτερ, όπως και ένας Κένεντι. Η περίπτωση του 54χρονου Αδόλφου «Λου» Χίτλερ παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Tα μέλη της τοπικής Βουλής κλήθηκαν να επιλέξουν οι ψηφοφόροι στο ινδικό κρατίδιο του Μεγκαλάγια, και τα ονόματα στα ψηφοδέλτια είχαν ενδιαφέρον.
Μεταξύ των 345 υποψηφίων υπήρχε ένα Χίτλερ, ένας Φράνκενστάιν Μομίν,, ένας Τζιμ Κάρτερ Σάγκμα, όπως και ένας Κένεντι Μπαράκ. {{{ map }}} Η περίπτωση του 54χρονου Αδόλφου «Λου» Χίτλερ παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα ο πατέρας του εργάστηκε για τον βρετανικό στρατό στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, όταν ακόμα η χώρα ήταν αποικία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.
«Γνωρίζω ότι σε κάποια χρονική περίοδο υπήρξε το πλέον μισητό πρόσωπο στη Γη, γνωρίζω για το Ολοκαύτωμα. Αλλά ο πατέρας μου πρόσθεσε το ‘Λου’ ανάμεσα στο όνομα και το επίθετο, οπότε είμαστε διαφορετικοί» είπε ο υποψήφιος βουλευτής στο Associated Press.
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι αυτό το όνομα δεν τον εμπόδισε ποτέ να ταξιδέψει στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ. «Πολλές φορές βέβαια στα διαβατήρια με ρωτούσαν για το ονοματεπώνυμό μου, αλλά προφανώς δεν ήταν δική μου επιλογή» τόνισε.
Για την ιστορία, η Ινδία πολέμησε στο πλευρό των Συμμάχων στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, ιδίως στη βόρεια Αφρική και την Μπούρμα (σημερινή Μιανμάρ).
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας