Ο ΠΣΑΚ κάλεσε Διαμαντίδη και Σπανούλη σε έκτακτο ΔΣ
Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών καλεί σε έκτακτη σύσκεψη τους αρχηγούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ώστε να αποφασιστεί από κοινού ο τρόπος δράσης και αντίδρασης των παικτών, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ την περασμένη Κυριακή στο κλειστό του Ελληνικού.
Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών καλεί σε έκτακτη σύσκεψη τους αρχηγούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ώστε να αποφασιστεί από κοινού ο τρόπος δράσης και αντίδρασης των παικτών, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ την περασμένη Κυριακή στο κλειστό του Ελληνικού.
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου:
«Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν ακόμη μια απόδειξη πως οι καλαθοσφαιριστές αποτελούν απλά τους κινούμενους στόχους σ’ έναν πόλεμο των οργανωμένων στρατών των ομάδων το ίδιο συμβαίνει και με τους προπονητές και τους διαιτητές.
Βρίσκονται στην πραγματικότητα στον «κέντρο» του κυκλώνα. Oι πρόεδροι των ομάδων μπροστά στο προσωπικό τους γόητρο και τη ματαιοδοξία ξεχνούν την ασφάλεια των ίδιων των παικτών τους και τους απασχολεί μόνο το κάθε λογής τρόπαιο .
Το να καταδικάσουμε τη βία είναι απλά το αυτονόητο. Το να πούμε πως το μοντέλο διεξαγωγής του τελικού είναι ξεπερασμένο και μη αποδοτικό επίσης, το να επισημάνουμε πως η Αστυνομία είναι ανεπαρκής να περιφρουρήσει, το βλέπει όλη η Ελλάδα.
Ο τελικός έπρεπε να διακοπεί καλύτερα να μην αρχίσει. Πρέπει λοιπόν να προστατέψουμε μονάχοι τους εαυτούς μας. Γι’ αυτό τον λόγο καλούμε τους αρχηγούς των ομάδων σε έκτακτο συμβούλιο, για ν’ αποφασίσουμε από κοινού τον τρόπο δράσης και αντίδρασης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442