Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Ο Αλαφούζος 100 χρόνια στον ΠΑΟ», η ευχή Μαρινάκη στη Θ7

«Ο Αλαφούζος 100 χρόνια στον ΠΑΟ», η ευχή Μαρινάκη στη Θ7

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης με εκπροσώπους της Θύρας 7, με τις δύο πλευρές να συζητούν για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Μεταξύ άλλων, ο «ισχυρός» άνδρας των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στους οργανωμένους φίλαθλους, άφησε αιχμές κατά του Γιάννη Αλαφούζου, εξέφρασε την πίστη του πως ο Ραφίκ Τζιμπουρ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ μίλησε και για τους Πίνο και Αβραάμ. Η Βαγεκάνο έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό... 3-0 τη Λεβάντε.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης με εκπροσώπους της Θύρας 7, με τις δύο πλευρές να συζητούν για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Μεταξύ άλλων, ο «ισχυρός» άνδρας των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στους οργανωμένους φίλαθλους, άφησε αιχμές κατά του Γιάννη Αλαφούζου, εξέφρασε την πίστη του πως ο Ραφίκ Τζιμπουρ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ μίλησε και για τους Πίνο και Αβραάμ.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Κάποιοι προσπαθούν να απαξιώσουν τα πάντα και να μας πουν ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα για πλάκα! Καθόλου έτσι δεν είναι! Μάχες θα δώσουμε! Είδατε τι έγινε όπου κι αν παίζαμε έπεφταν κορμιά. Όλοι έχουν κάνει τα καλύτερα παιχνίδια τους απέναντί μας και δεν είναι τυχαίο ότι οι αντίπαλοι τελειώνουν τα παιχνίδια με θλάσεις από την υπερπροσπάθεια. Παρ’ όλα αυτά εμείς προσφέρουμε το καλύτερο θέαμα στην Ελλάδα.

Μάλιστα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά έχουμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες, γκολ, άρα και καλύτερο θέαμα. Το ότι είμαστε αήττητοι μέχρι τώρα είναι μεγάλο επίτευγμα.Ετσι πρέπει να το βλέπουμε. Σε ένα πρωτάθλημα που κανείς δεν αμφιβάλλει ότι έχουμε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχουμε τα ίδια γκολ με πέρσι και καλύτερη άμυνα, θέλω πρώτα από όλα να τονίσω ότι είναι καλό για όλους μας να ελαττώσουμε την γκρίνια.

Είμαστε αυστηροί με την ομάδα μας και πάντα θέλουμε το καλύτερο όλοι μας.Από την άλλη πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποια είναι η πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα είναι πρώτη με διαφορά, τελείωσε τον πρώτο γύρο αήττητη, συνεχίζει στο Κύπελλο, αλλά και στην Ευρώπη και πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ».

Για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο: «Να μείνει 100 χρόνια στον Παναθηναϊκό αφού δεν βάζει λεφτά. Είναι ένας άνθρωπος που δεν βάζει ούτε ευρώ στην ομάδα.

Για μεταγραφές και το ρόστερ της ομάδας: «Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουμε τον Κολομβιανό Πίνο, ο οποίος προπονείται όπως ξέρετε εδώ και καιρό στου Ρέντη. Είναι ένας παίκτης υψηλών προδιαγραφών. Σίγουρα και αυτό το έχω συζητήσει με τον προπονητή, θα μικρύνει το ρόστερ με απομακρύνσεις και τον δανεισμό κάποιων παικτών σε άλλες ομάδες ώστε να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Είδατε πόσο καλό έκανε στον Μήτρογλου αυτή η επιλογή.

Η μέχρι τώρα πορεία μας και η πορεία μας στο Champions League αποδεικνύει πόσο δίκιο είχαμε το καλοκαίρι, όταν λέγαμε ότι έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Αποδείχτηκε ότι κάναμε καλά που δεν ανανεώσαμε τον Μέλμπεργκ. Επενδύσαμε στην εμπειρία του Κοντρέρας και βάλαμε στην άμυνα δυο νια παιδιά, τον Μανωλά και τον Σιόβα. Ουσιαστικά »βγάλαμε» δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την παρουσία τους μας δικαίωσαν και είναι ήδη κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Τζιμπούρ: «Νομίζω ότι ο Τζιμπούρ θα συνεχίσει μαζί μας. Για τον Τοροσίδη δεν θέλω να μιλήσω τώρα.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο