Εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού πραγματοποιήθηκε στο ΑΠΘ
Καθηγητές, φοιτητές, φοιτήτριες και εργαζόμενοι στο ΑΠΘ συμμετείχαν σε εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του Ιδρύματος από συσσωρευτεί στο πανεπιστήμιο εξαιτίας της κινητοποίησης των εργαζόμενων στις εργολαβίες.
Καθηγητές, φοιτητές, φοιτήτριες και εργαζόμενοι στο ΑΠΘ συμμετείχαν σε εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του Ιδρύματος από συσσωρευτεί στο πανεπιστήμιο εξαιτίας της κινητοποίησης των εργαζόμενων στις εργολαβίες.
Ο πρύτανης του ιδρύματος Γιάννης Μυλόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία, αφού ενημερώνει ότι η εκστρατεία καθαρισμού ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ευχαριστεί όσους εθελοντικά συμμετείχαν, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και τους εργαζόμενους στις εργολαβίες «γιατί σεβάστηκαν την προσπάθεια του Πανεπιστήμιου και με τη στάση τους αυτή συνέβαλαν στην επιτυχία της».
«Τους καλώ για μια ακόμη φορά να αναστείλουν άμεσα τις κινητοποιήσεις και να αποχωρήσουν από το κτίριο διοίκησης, για να επαναφέρουμε το ΑΠΘ σε τροχιά ομαλής λειτουργίας, που είναι η μόνη προϋπόθεση για την επίλυση και των δικών τους προβλημάτων» πρόσθεσε ο πρύτανης του ΑΠΘ.
Στο μεταξύ, το ΠΑΜΕ κατηγόρησε τον κ. Μυλόπουλο ότι έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό. «Το ΑΠΘ ΔΕΝ το καθάρισαν ούτε οι καθηγητές ούτε οι ‘εθελοντές’ φοιτητές. Το ‘βρώμισαν’ οι παράνομοι απεργοσπαστικοί μηχανισμοί της Πρυτανείας που εκβιάζει τους εργολαβικούς, των εργολάβων και του δημάρχου Μπουτάρη που συνέδραμε (επίσης παράνομα) στην αθλιότητα της απεργοσπασίας, ενώ δεν θέλει να καθαρίσει ούτε ένα δρόμο της πόλης», αναφέρει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442