H FIFPro ανακοίνωσε σήμερα τους πέντε υποψήφιους, για τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα της χρονιάς. Θεσμός που εντάσσεται στο πλαίσιο της βράβευσης των κορυφαίων, στο γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη (7/1/2013), όπου θα ανακοινωθεί και ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας». Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών έχει αναλάβει τη διεξαγωγή ψηφοφορίας από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του αθλήματος και τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώσει τις υποψηφιότητες για τις υπόλοιπες θέσεις, ώστε να συγκροτηθεί η κορυφαία ενδεκάδα (World XI) του 2012.
Ετσι, τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα θα πάρει ένας από τους εξής:
Πάνω από 20.000 φίλαθλοι της Μπέτις βρέθηκαν στο Καρτούχα το Σάββατο (28/2) για να στηρίξουν την ομάδα τους εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Σεβίλλη την Κυριακή (1/3, 19:30)
Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων του εξωτερικού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να πληρώσει ένα ποσό-μαμούθ στον Αμορίμ για την αποζημίωσή του, μετά την απόλυση.