Η εκταμίευση της δόσης και η λειτουργία της κυβέρνησης στη συνάντηση Σαμαρά-Κουβέλη
Ζητήματα που αφορούν την εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα και την λειτουργία της οικονομίας αλλά και ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της κυβέρνησης τέθηκαν κατά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης. Στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση που έγινε στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επέμεινε στην ανάγκη να εκταμιευτεί η δόση και τουλάχιστον τα 31,5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ζητήματα που αφορούν την εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα και την λειτουργία της οικονομίας αλλά και ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της κυβέρνησης τέθηκαν κατά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.
Στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση που έγινε στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επέμεινε στην ανάγκη να εκταμιευτεί η δόση και τουλάχιστον τα 31,5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Πρέπει «να αρδευθεί η μικρομεσαία επιχείρηση και η αγορά, με βασικό στόχο να δημιουργηθούν νέες θέσειςεργασίας και να αντιμετωπισθεί η μεγάλη πληγή της ανεργίας», υπογράμμισε ο Φ.Κουβέλης.
«Είναι μια εβδομάδα δύσκολων διεκδικήσεων από τη μεριά της χώρας μας, διότι τις επόμενες ημέρες είναι η συζήτηση για τα διαρθρωτικά ταμεία, ενόψει του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού», σημείωσε και πρόσθεσε ότι είναι ανάγκη να τεθεί σε εφαρμογή ένα βιώσιμο οικονομικά και κοινωνικά σχέδιο για την ανάπτυξη του τόπου.
Επιπλέον, στη συζήτηση τέθηκαν και ζητήματα αποτελεσματικής λειτουργίας της κυβέρνησης, είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)



















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442