Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η Ρεάλ Μαδρίτης, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, επικράτησε με 88-86 της Κανάριας χάρη σε εύστοχο σουτ του Ρούντι Φερνάντεθ λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Θετική η παρουσία του Έλληνα σέντερ της Κανάριας, Φώτη Λαμπρόπουλου, ο οποίος σημείωσε 9 πόντους απέναντι στη «Βασίλισσα». Νίκη και για την Κάχα Λαμπροράλ, αντιπάλου του Ολυμπιακού, με 92-79 επί της Μπανταλόνα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, επικράτησε με 88-86 της Κανάριας χάρη σε εύστοχο σουτ του Ρούντι Φερνάντεθ λίγο πριν το τέλος του αγώνα.
Θετική η παρουσία του Έλληνα σέντερ της Κανάριας, Φώτη Λαμπρόπουλου, ο οποίος σημείωσε απέναντι στη «Βασίλισσα» 9 πόντους (3/6 δίπ. 0/1 τριπ. 3/3 βολές), μαζεύοντας παράλληλα 2 (1+1) ριμπάουντ και μοιράζοντας 3 ασίστ. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζέισι Κάρολ με 26 πόντους. Η Ρεάλ έκανε το 4/4 και παραμένει στην κορυφή.
Νίκη και για την Κάχα Λαμπροράλ, αντιπάλου του Ολυμπιακού, με 92-79 επί της Μπανταλόνα. Έξι παίκτες της Κάχα είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Μπραντ Όλεσον, Ματσέι Λάμπε και Φερνάντο Σαν Εμετέριο να έχουν από 14 για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
Η Λαγκούν Άρο του Μανώλη Παπαμακάριου δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη, καθώς έχασε με 77-75 από τη Μούρθια. Αναλυτικά η τέταρτη αγωνιστική της ACB: Σάββατο 20/10 Φουενλαμπράδα-Ουνικάχα Μάλαγα 58-73 Καχασόλ-Γκραν Κανάρια 74-63 Μπιλμπάο-Εστουντιάντες 86-85 Κυριακή 21/10 Κάχα Λαμποράλ-Μπανταλόνα 92-79 Μούρθια-Λαγκούν Άρο 77-75 Βαλένθια-Ομπραντόιρο 68-64 Κανάριας-Ρεάλ Μαδρίτης 86-88 Σαραγόσα-Μπαρτσελόνα 19:00 Μανρέσα-Βαγιαδολίδ 20:00
Έχοντας ισχυρή παρακαταθήκη το 5-2 της Ισπανίας, η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε «γλυκιά» ήττα με 3-2 στην Αγγλία από την Τότεναμ κι έτσι πήρε εύκολα την πρόκριση για τους «8» του Champions League.
Παρά τον αέρα της εκτός έδρας νίκης με 6-1, η Μπάγερν ήταν «τυφώνας» και στη ρεβάνς καθώς διέλυσε την Αταλάντα για δεύτερη φορά και παίζει με την Ρεάλ στους «8» του Champions League
Η ΑΕΚ άντεξε στην παράταση απέναντι στη Άλμπα, τη νίκησε με 93-88 (79-79 κ.α. ) και έφυγε για τους «8» του BCL με πλεονέκτημα έδρας ως πρώτη και αήττητη από τον όμιλό της.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας