Αμφίβολοι οι Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλος εν όψει Tότεναμ
Αμφίβολοι είναι η συμμετοχή των Κουίνσι και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον αγώνα της Πέμπτης του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Αμφίβολοι είναι η συμμετοχή των Κουίνσι και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον αγώνα της Πέμπτης του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Οι δύο παίκτες δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Τρίτης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους για τον αγώνα του Ολυμπιακού σταδίου θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση.
Ο Γκανέζος εξτρέμ αισθάνεται ενοχλήσεις στη ποδοκνημική, ενώ ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει σίγουρα τους τραυματίες Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, ενώ σήμερα ο Νίκος Σπυρόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Τι ισχύει με τις ισοβαθμίες στα play-οff
- Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2: Το έφερε… τούμπα και έμεινε «ζωντανή»
- Φιορεντίνα-Ίντερ 1-1: Τρίτο ματς χωρίς νίκη οι πρωτοπόροι «νερατζούρι» – Πλησίασε η Μίλαν
- Volley League Γυναικών: Νίκησαν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – Τα ζευγάρια των πλέι οφ
- Ο Αρτέτα στο πλευρό του Κέπα
- Γρηγορίου: «Δεν μπορούμε να σκοράρουμε, επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση»
- MME Ισπανίας: «Θέμα ωρών η απόλυση του Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Μεντιλίμπαρ: «Να κάνουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ για να πάρουμε το πρωτάθλημα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442