Αμφίβολοι οι Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλος εν όψει Tότεναμ
Αμφίβολοι είναι η συμμετοχή των Κουίνσι και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον αγώνα της Πέμπτης του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Αμφίβολοι είναι η συμμετοχή των Κουίνσι και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον αγώνα της Πέμπτης του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Οι δύο παίκτες δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Τρίτης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους για τον αγώνα του Ολυμπιακού σταδίου θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση.
Ο Γκανέζος εξτρέμ αισθάνεται ενοχλήσεις στη ποδοκνημική, ενώ ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει σίγουρα τους τραυματίες Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, ενώ σήμερα ο Νίκος Σπυρόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Επική πρόκριση των Βαυαρών με γκολάρες στο 89′ και το 94′ (vid)
- Άρσεναλ-Σπόρτινγκ 0-0: Με κακή εικόνα οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στα ημιτελικά
- Ολυμπιακός για Δαλακούρα: «Θα είσαι πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας»
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442