Την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Κυριάκου Παπαδόπουλου ως το 2016 ανακοίνωσε την Πέμπτη η Σάλκε με τις δύο πλευρές να κλείνουν και τυπικά το θέμα με τις υπογραφές. Ο διεθνής άσος είχε ήδη συμφωνήσει με τον διευθυντή των «Βασιλικών Μπλε», Χορστ Χελντ για νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει για τα επόμενα χρόνια στη «Veltins Arena» και πλέον το θέμα έκλεισε αφού η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών έγινε και τυπικά.
Την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Κυριάκου Παπαδόπουλου ως το 2016 ανακοίνωσε την Πέμπτη η Σάλκε με τις δύο πλευρές να κλείνουν και τυπικά το θέμα με τις υπογραφές.
Ο διεθνής άσος είχε ήδη συμφωνήσει με τον διευθυντή των «Βασιλικών Μπλε», Χορστ Χελντ για νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει για τα επόμενα χρόνια στη «Veltins Arena» και πλέον το θέμα έκλεισε αφού η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών έγινε και τυπικά.
«Νιώθω πολύ καλά στην Σάλκε και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να παίξω στον σύλλογο για τόσο πολύ καιρό» ήταν το πρώτο σχόλιο του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.
Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος άσος είχε το καλοκαίρι δελεαστική πρόταση από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όμως επέλεξε να παραμείνει στη Σάλκε, όπου αγωνίζεται από το 2010, όταν και πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.
Στην πρώτη του σεζόν αγωνιζόμενος ως αμυντικός μέσος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, ενώ σήμερα έχει «εκτοξεύσει» στα ύψη τις «μετοχές» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.