Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζέρεμι Αϊρονς στο

Ο Τζέρεμι Αϊρονς στο «The Borgias»

Μια ιστορική υπερπαραγωγή με την υπογραφή του Νηλ Τζόρνταν και πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Άιρονς, στον ρόλο του Πατριάρχη της γνωστής οικογενείας, που έδρασε στη Ρώμη το 1492. Έρχεται το 2013. Ιστορικά ακριβής, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και όλη την ίντριγκα, το σεξ και το αίμα της εποχής. Eίναι ιερέας στο ανώτατο αξίωμα. Έχει εξώγαμα. Κοιμάται με […]

Μια ιστορική υπερπαραγωγή με την υπογραφή του Νηλ Τζόρνταν και πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Άιρονς, στον ρόλο του Πατριάρχη της γνωστής οικογενείας, που έδρασε στη Ρώμη το 1492. Έρχεται το 2013.
Ιστορικά ακριβής, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και όλη την ίντριγκα, το σεξ και το αίμα της εποχής.
Eίναι ιερέας στο ανώτατο αξίωμα. Έχει εξώγαμα. Κοιμάται με όλες τις γυναίκες εκμεταλλευόμενος την ώριμη γοητεία του και τη θέση του. Εμπλέκεται σε μηχανορραφίες και δολοφονίες. Είναι ερωτευμένος με την… Eίναι ιερέας στο ανώτατο αξίωμα. Έχει εξώγαμα. Κοιμάται με όλες τις γυναίκες εκμεταλλευόμενος την ώριμη γοητεία του και τη θέση του. Εμπλέκεται σε μηχανορραφίες και δολοφονίες. Είναι ερωτευμένος με την κόρη του, την οποία επιθυμεί και ο ένας από τους γιους του.


Η πιο εγκληματική οικογένεια όλων των εποχών, είναι πανέτοιμη να αρχίσει τον κύκλο του σεξ, της βίας και του αίματος, με πάτερ φαμίλια, τον ίδιο τον Πάπα στο Βατικανό.
Η σειρά διακρίνεται από υψηλή αισθητική και κινηματογραφική αίσθηση την οποία εγγυάται το όνομά του δημιουργού της σειράς, που δεν είναι άλλο από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Νιλ Τζόρνταν, γνωστό μας από το Παιχνίδι των Λυγμών, το Τέλος μιας Σχέσης και τον Μάικλ Κόλινς.
Και το πρωταγωνιστικό cast περιλαμβάνει μια υψηλή γκάμα από πολύ καλούς ηθοποιούς όπως εκτός από τον κεντρικό Βοργία, Τζέρεμι Άιρονς, πρωταγωνιστούν οι: Φρανσουά Αρνό, Χολιντέι Γκρέινγκερ, Πίτερ Σάλιβαν και Λότε Βέρμπικ.
Οι πολύ υψηλές τηλεθεάσεις οφείλονται εν μέρει στην υψηλού επιπέδου παραγωγή, με γυρίσματα στην Ιρλανδία και τη Βουδαπέστη και καστ που θα ζήλευε οποιαδήποτε χολιγουντιανή παραγωγή.

Η αποτύπωση της εποχής και τα κοστούμια είναι εξαιρετικά αλλά η πλοκή φυσικά είναι προσαρμοσμένη στα σημερινά τηλεοπτικά δεδομένα.
Στους κόλπους της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας με τον Τζέρεμι Άιρονς να δίνει το γενικό τόνο υποδυόμενος τον διαβολικό Πάπα Αλέξανδρο τον 6ο.
Οι Βοργίες υπήρξαν μια από τις διασημότερες και πιο παρακμιακές οικογένειες που άφησαν το σημάδι τους στην ιστορία του παπισμού, ενώ υπήρξαν και μεγάλοι προστάτες των τεχνών

Δείτε το trailer.


Μάθετε περισσότερα

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024