Η Φιορεντίνα έκοψε βαθμούς και τον… αέρα της Γιουβέντους
Μία παθιασμένη Φιορεντίνα με πολλές φάσεις για γκολ «κράτησε» τη Γιουβέντους στο 0-0 στο «καυτό» «Αρτέμιο Φράνκι», αποτέλεσμα που φέρνει την πρώτη απώλεια για τους «μπιανκονέρι» στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Campionato.
Μία παθιασμένη Φιορεντίνα με πολλές φάσεις για γκολ «κράτησε» τη Γιουβέντους στο 0-0 στο «καυτό» «Αρτέμιο Φράνκι», αποτέλεσμα που φέρνει την πρώτη απώλεια για τους «μπιανκονέρι» στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Campionato.
Από την άλλη, μία Γιουβέντους, που έδειξε να παίζει περισσότερο για την ισοπαλία, ενδεχομένως και να μένει ικανοποιημένη από το γεγονός ότι έφυγε αλώβητη από μία δύσκολη έδρα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και τις δύο καλύτερες φάσεις στο ματς μέσα σε ένα λεπτό.
Στο 41’ αρχικά ο Στέφαν Γιόβετιτς είχε οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Άντεμ Λιάιτς και ο τελευταίος στην επόμενη φάση βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπουφόν, αλλά αστόχησε!
Ετσι με ακόμα πιο έντονο ενδιαφέρον αναμένεται το μεγάλο αυριανό ντέρμπι, Νάπολι – Λάτσιο.
Οι δύο Ολυμπιονίκες είναι η μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει στο Τορούν της Πολωνίας στις 20-22 Μαρτίου.
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 14-8 στο Παπαστράτειο για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης της Water Polo League.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθάρισε με 3-1 την Άστον Βίλα στο «Ολντ Τράφορντ», πέρασε μόνη 3η στη βαθμολογία και το +3 από τους «Χωριάτες» και πλέον βλέπει για τα καλά το σεντόνι του επόμενου Champions League.
Άκης Στρατόπουλος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας