Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Άρση της ασυλίας δύο ακόμη βουλευτών της Χρυσής Αυγής ζητεί ο Άρειος Πάγος

Άρση της ασυλίας δύο ακόμη βουλευτών της Χρυσής Αυγής ζητεί ο Άρειος Πάγος

Την άρση ασυλίας των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλου, ζητεί από τη Βουλή ο Άρειος Πάγος για τους «ελέγχους» που διενήργησαν και τις επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών μικροπωλητών στην Ραφήνα.

Την άρση ασυλίας των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλου, ζητεί από τη Βουλή ο Άρειος Πάγος έπειτα από αίτημα που διαβίβασε προς το ανώτατο δικαστήριο η εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η δικογραφία, για την οποία ζητείται η άρση ασυλίας των δύο βουλευτών, αφορά τις βιαιοπραγίες που έγιναν πρόσφατα στη Ραφήνα, όταν ομάδα μελών της Χυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και οι δύο βουλευτές, διενήργησαν «ελέγχους» και επιτέθηκαν σε βάρος αλλοδαπών μικροπωλητών.

Τα αδικήματα, για τα οποία η εισαγγελία ζητά από τη Βουλή να άρει την ασυλία των δύο βουλευτών για να δικαστούν είναι αυτά της αντιποίησης αρχής, της διατάραξης κοινής ειρήνης και των απρόκλητων διακεκριμένων φθορών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο