Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο Μανωλάς ζήτησε τα οφειλόμενα από την ΑΕΚ

Ο Μανωλάς ζήτησε τα οφειλόμενα από την ΑΕΚ

Ο Κώστας Μανωλάς τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο και του ζήτησε τα 38.000 ευρώ που οφείλει η Ένωση στον παίκτη. Ο παράγοντας της ΑΕΚ του ζήτησε να κάνει υπομονή ως το τέλος του μήνα αφού δεν υπάρχουν χρήματα αυτή τη στιγμή, με την ελπίδα ότι ως τότε θα έχει βρεθεί τρόπος είτε να έχει εξοφληθεί ο πρώην αμυντικός της Ένωσης και νυν των Ερυθρολεύκων, είτε να λάβει ένα σημαντικό μέρος από το ποσό.

Ο Κώστας Μανωλάς τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο και του ζήτησε τα 38.000 ευρώ που οφείλει η Ένωση στον παίκτη.

Ο παράγοντας της ΑΕΚ του ζήτησε να κάνει υπομονή ως το τέλος του μήνα αφού δεν υπάρχουν χρήματα αυτή τη στιγμή, με την ελπίδα ότι ως τότε θα έχει βρεθεί τρόπος είτε να έχει εξοφληθεί ο πρώην αμυντικός της Ένωσης και νυν των Ερυθρολεύκων, είτε να λάβει ένα σημαντικό μέρος από το ποσό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο