Ο Ιγκόρ Στίματς θα είναι ο αντικαταστάτης του Σλάβεν Μπίλιτς στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Κροατίας, όπως έκανε γνωστό ο Νταβόρ Σούκερ, που τον Ιούλιο αναλαμβάνει πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Ο Μπίλιτς ολοκλήρωσε χθες την εξαετή θητεία του στον πάγκο της «χρβάτσκα» και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λοκομοτίβ Μόσχας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.