Σε επέμβαση ανάταξης κατάγματος από παλαιό τραυματισμό στο δεξί χέρι θα υποβληθεί ο Φώτης Βασιλόπουλος. Ο γκαρντ της ΑΕΚ αγωνίστηκε με σπασμένο χέρι χθες απέναντι στη Νέα Κηφισιά, για την 30ή και τελευταία αγωνιστική και τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν σήμερα τους αρχικούς φόβους. Στο χέρι του τοποθετήθηκε νάρθηκας και εντός της εβδομάδας θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Παρά την αυτοθυσία του Φώτη Βασιλόπουλου και τη νίκη της ΑΕΚ 80-78 επί της Νέας Κηφισιάς, η Ένωση δεν κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας στην Α2, καθώς οι Ίκαροι Σερρών πέτυχαν μεγάλη εκτός έδρας νίκη, 85-69, επί του Πανερυθραϊκού και αναδείχτηκαν εκείνοι τρίτοι.
Με τίποτα δεν... σηκώνει κεφάλι φέτος η Λίβερπουλ, η οποία έμεινε στο 3-3 στην έδρα της Λιντς, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις και ενώ είχε προηγηθεί 0-2.
Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την Ίντερ με 4-0 επί της εξαιρετικής φέτος Κόμο, με τους «νερατζούρι» να πατούν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.
Η Μπέτις έκανε το λάθος να προηγηθεί και η Μπαρτσελόνα τη διέλυσε με 5-3 για την έκτη σερί νίκη της και το +4 με ματς παραπάνω από τη Ρεάλ. Χατ-τρικ σε 29 λεπτά ο Φεράν Τόρες.