Με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα κατεβαίνει στις εκλογές η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Το πολιτικό της πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτιά της παρουσίασε η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Σε κάθε εκλογική περιφέρεια, οργανώνονται συνεντεύξεις Τύπου, όπου παρουσιάζονται τα ψηφοδέλτια, διαδικασία η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Απριλίου.
Το πολιτικό της πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτιά της παρουσίασε η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.
Οπως ανακοινώθηκε, σχετικά, τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α αποτελούνται από προσωπικότητες της Αριστεράς, αγωνίστριες και αγωνιστές των κινημάτων, συνδικαλίστριες και συνδικαλιστές, νέοι, εργάτες, αγρότες, φοιτητές, μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», άνθρωποι που πρωτοστάτησαν στα κινήματα των πλατειών σε όλη την Ελλάδα.
Στη συνέντευξη Τύπου -η οποία μεταδόθηκε ζωντανά, μέσω Ίντερνετ- παρουσιάστηκαν το πολιτικό στίγμα και τα ψηφοδέλτια του κόμματος, από τρεις εκ των υποψηφίων, τον Άγγελο Χάγιο, τον Δημήτρη Σαραφιανό και τον Πέτρο Κωσταντίνου, ενώ γραπτό μήνυμα αποδοχής της υποψηφιότητάς του απέστειλε ο καθηγητής της Παντείου Γιώργος Ρούσης.
Σε κάθε εκλογική περιφέρεια, οργανώνονται συνεντεύξεις Τύπου, όπου παρουσιάζονται τα ψηφοδέλτια, διαδικασία η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Απριλίου.
Η ανακοίνωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α με τους υποψηφίους
«Αποφάσισα να αποδεχτώ την άκρως τιμητική για μένα πρόταση να κατέβω υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θέλοντας με την υποψηφιότητά μου αυτή να την ενισχύσω ολόπλευρα και ολόψυχα ως τη δύναμη εκείνη που ανταποκρίνεται με την μεγαλύτερη συνέπεια στα κριτήρια που ανέφερα παραπάνω, να την ενισχύσω ως την τη πιο συνεπή, αγωνιστική, μετωπική, αδογμάτιστη, αγνή, αριστερή δύναμη» δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες
- Κίνδυνος στη δημόσια υγεία από την απόσυρση αντιβιοτικού πρώτης γραμμής
- Ιράν: Σενάρια για το ενδεχόμενο κατάρρευσης του καθεστώτος – Τι μπορεί να σημάνει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442