
Ο Μαύρος γάτος σας εύχεται καλές γιορτές !






in.gr
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διακοπές σημαίνει ξεκούραση και όμορφες στιγμές. Ωστόσο χρειάζεται και η κατάλληλη «χημεία» για να είναι επιτυχημένο το ταξίδι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ύπνος μας κόβεται από τις πολλές σκέψεις. Υπάρχουν, όμως, τρόποι για να μας πάρει πάλι ο ύπνος.
Σύμφωνα με τις έρευνες, ο καφές ή το τσάι προσφέρουν περισσότερα οφέλη;

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του αμερικανικού punk rock, οι Offspring και Bad Religion έρχονται στις 7 Ιουλίου 2026 στο Release Athens.

Το «Άνθρωποι και Ποντίκια» είναι μια ιστορία διαψευσμένων ονείρων, επιβίωσης και συντροφικότητας.
Από 14 Δεκεμβρίου 2025 έως 4 Ιανουαρίου 2026.

Η υπόθεση Predator δεν αποτύπωσε μόνο αντιθεσμική λειτουργία της κυβέρνησης. Έθεσε σε κίνδυνο εθνικά συμφέροντα


Πλάι στους εξυπνακισμούς της κυβερνητικής παράταξης, υπάρχουν και όλοι αυτοί που επιχειρούν να «αποδομήσουν» τον Τσίπρα «από τα Αριστερά», συνήθως χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ακούσουν τι όντως λέει και να αναλογιστούν ποιον τελικά ευνοούν


Ο τρόπος που διερευνώνται και καλύπτονται δημοσιογραφικά, σειρά υποθέσεων από το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ως την τραγωδία των Τεμπών κι από το σκάνδαλο των Υποκλοπών ως το ναυάγιο της Πύλου, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για εφησυχασμό, πόσο μάλλον για αισιοδοξία


Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε το πραγματικό δίλημμα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα. Θα κριθεί, όμως, από το εάν όντως θα κάνει πράξη έναν άλλο δρόμο


Από το Qatargate ως τη σύλληψη της Φεντερίκα Μογκερίνι, το ευρωπαϊκό οικοδόμημα δείχνει να επιχειρεί μια απέλπιδα αυτο-κάθαρση.


Μια κατάθεση στη δίκη για τις υποκλοπές, αποκαλύπτει πολλά για τα πώς η Νέα Δημοκρατία ενορχηστρώνει τη συγκάλυψη των δικών της σκανδάλων


Η κυβέρνηση θέλει να «δώσει τα ρέστα της» το 2026, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει στρατηγική ανάπτυξης


Η αντιμετώπιση των αγροτικών κινητοποιήσεων λέει πολλά για το πώς εννοεί η κυβέρνηση τη «στροφή προς την κοινωνία»


Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κανένα λόγο να ζητήσει συγγνώμη από αυτούς που είναι ακόμη στο «Βάστα Σόιμπλε»


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για αδυναμίες ενός κράτους τα ηνία του οποίου κρατά για πάνω από έξι χρόνια


Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την υποτιθέμενη επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, όμως η ανάκτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων αργεί ακόμη


Μεγάλη μερίδα του μιντιακού και πολιτικού προσωπικού της χώρας δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μυθολογία τους. Και αυτό εξηγεί τι δεν πάει καλά στη χώρα


Η κυκλοφορία της «Ιθάκης» του Αλέξη Τσίπρα, έδωσε αφορμή ώστε διάφοροι να αναπαράγουν την πολιτική μυθολογία τους


Προς αναβολή για το 2026 ο νόμος για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.


Ο τρόπος υποχρέωσης ενός μάρτυρα να καταθέσει ενόρκως την αλήθεια είναι, τουλάχιστον όσο βρίσκεται επί της γης, η απειλή της ποινικής κύρωσης. Ο δικηγόρος Αντύπας Καρίπογλου αναφέρεται στη μη προσέλευση του Ξυλούρη στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Το αφήγημα της αριστείας που εργαλειοποίησε η Νέα Δημοκρατία, μόνο άριστο δεν είναι. Πρόκειται για επικοινωνιακό εύρημα που «πουλάει» φρούδες ελπίδες αξιοκρατίας και κοινωνικής ανόδου σε μία κοινωνία που αναστενάζει

![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)
Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει απογοητευμένος από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει πως δεν έχει μελετήσει πιθανή αντιπρόταση εκ μέρους της Ρωσίας και των ΗΠΑ

Η Ιαπωνία κάλεσε τον Κινέζο πρεσβευτή στο υπουργείο Εξωτερικών, με σκοπό να προβεί σε έντονες διαμαρτυρίες για φερόμενο «κλείδωμα» γιαπωνέζικου μαχητικού αεροσκάφους από κινεζικό μαχητικό.

Περίπου 165 μαθητές και μέλη του διδακτικού προσωπικού καθολικού σχολείου στη Νιγηρία εξακολουθούν να αγνοούνται ή παραμένουν κρατούμενοι
![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
Η Κολομβία μέσω του προέδρου της Γκουστάβο Πέτρο, ανέφερε πως βρήκε πτώματα στην θαλάσσια περιοχή με την Βενεζουέλα και ανήρτησε βίντεο στην πλατφόρμα Χ με τις αποδείξεις
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι μίλησε για την ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ, κρίνοντάς τες ως «εποικοδομητικές», ενώ ανακοίνωσε πως πλέον η Ουκρανία θα εκπαιδεύει στρατιώτες κατευθείαν στις μεραρχίες
![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-315x220.jpg)
Η τοπική αστυνομία και οι κάτοικοι της περιοχής έγιναν στόχος, καθώς το Μεξικό αυξάνει την παρουσία των ομοσπονδιακών στρατευμάτων εν μέσω της κλιμάκωσης των επιθέσεων των καρτέλ.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών ταξιδεύει στο Πεκίνο, με το Βερολίνο να «σκληραίνει» τη στάση του απέναντι στην Κίνα κατόπιν συνεννόησης με άλλα ευρωπαϊκά κράτη, κυρίως σε εμπορικά θέματα

Δημοσιογράφος από το Περού δολοφονήθηκε σε εθνική οδό με τους δράστες να τραυματίζουν σοβαρά και τον αδερφό του. Συνολικά οι ένοπλοι πυροβόλησαν 3 φορές.

Απόπειρα πραξικοπήματος στο Μπενίν απέτυχε, καθώς οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας και ο νιγηριανός στρατός που τους συνέδραμε, αντέδρασαν γρήγορα
![Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/WhatsApp-Image-2025-12-04-at-14.19.42-315x220.jpeg)
Ο προτεινόμενος ως νέος επικεφαλής της Μοσάντ, είχε τραυματιστεί την 7η Οκτωβρίου από μέλη παλαιστινιακών οργανώσεων με τον τραυματισμό του να καταγράφεται σε βίντεο.

«Όσο μεγαλύτερα είναι (τα αυτοκίνητα) τόσο περισσότερο ρυπαίνουν», δήλωσε η δήμαρχος, Ανν Ινταλγκό, για την πόλη της το Παρίσι, όπου τα τέλη στάθμευσης για τα «βαριά» αυτοκίνητα τριπλασιάστηκαν

Ποια είναι τα χριστουγεννιάτικα δώρα που δίνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι φέτος – Τέσσερις οικονομικοί σύμβουλοι αποκαλύπτουν τις επιλογές τους στο Barron’s

Η Θέλτα πήρε μια ιστορική νίκη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά από 19 χρόνια -2-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης- και... έστειλε τη Μπαρτσελόνα στο +4.

Δείτε γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Premier League, Bundesliga, Serie A και La Liga.
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)
Τα Do's και τα Don'ts στα ζώδια σήμερα από την Αγγελική Μανουσάκη - Άκρως Ζωδιακό και όποιος αντέξει.


Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».

Η αμαξοστοιχία 2592 (Λάρισα - Θεσσαλονίκη) ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης μηχανής μετά από σύγκρουση με ζώο - Το δρομολόγιο ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση 140 λεπτών προς τη Θεσσαλονίκη.

Νέες καινοτομίες, όπως οι υπερπυκνωτές με βάση το γραφένιο και χημικές ουσίες όπως το βανάδιο, ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος, δείχνουν μεγάλη υπόσχεση για ανθεκτικότητα και ανάγκες αποθήκευσης ενέργειας μεγάλης διάρκειας

Το εμπόριο της Κίνας με τις χώρες της Κεντρικής Ασίας αυξήθηκε κατακόρυφα το 2025, με το Κιργιζιστάν να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αύξηση

Το αιματοκύλισμα στα Βορίζια και τα μέτρα για τους άσκοπους πυροβολισμούς και την οπλοχρησία που ακολούθησαν δεν φαίνεται να λειτούργησαν αποτρεπτικά στους Κάμπους Κεραμιών του Δήμου Χανίων με μπαλωθιές να πέφτουν στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Ο Μάθιου Λίλαρντ σχολίασε τις δημόσιες δηλώσεις του Ταραντίνο, ο οποίος υποτίμησε το υποκριτικό ταλέντο του ηθοποιού.


Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.

Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την απαγόρευση ταξιδιού για τους πολίτες ορισμένων χωρών σε περισσότερες από 30, δήλωσε η υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Κρίστι Νοέμ

Σε βάρος του κρατουμένου σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

«Παράθυρο» ευκαιρίας για επίδοξους απατεώνες αποτελούν οι αποδείξεις μετά την ανάληψη χρημάτων στο ΑΤΜ

Ο Βραζιλιάνος άσος των «μπλαουγκράνα» ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα


Δείτε βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα σημερινά αποτελέσματα.

Σε μεγάλα κέφια ο Γιόβιτς που πέτυχε δυο γκολ (το ένα πέναλτι) και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους. Πρωταγωνιστής και ο Πινέδα. Η ΑΕΚ παρέμεινε στην 3η θέση και στους -3 βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

«Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η κατάσταση είναι απολύτως υπό έλεγχο και γι αυτό σας καλώ να συνεχίσετε ήρεμα τις δουλειές σας», τόνισε ο πρόεδρος του Μπενίν

Η Αυστραλία πατά το κουμπί της απαγόρευσης της πρόσβασης των παιδιών κάτω των 16 ετών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και έπονται και άλλες χώρες. Η «ασπίδα» κατά των «αλγορίθμων αρπακτικών» ζωντανεύει αλλά ορισμένοι έφηβοι μοιάζουν έτοιμοι να… «αντισταθούν».


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 8 το βράδυ μια ομάδα 5-6 ατόμων πέταξαν 6-7 βόμβες μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Εγγραφείτε στo newsletter μας, για να λαμβάνετε κάθε ημέρα στο email σας τα νέα από το in.gr
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442