Ο φόβος του Χατζηχρήστου για τον Ψωμιάδη
Με τον φόβο του... Μάκη Ψωμιάδη ζει ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος με δηλώσεις του εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με το ποιος κρύβεται πίσω από τα δύο εκατ. ευρώ που αναμένεται να κατατεθούν στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Με τον φόβο του… Μάκη Ψωμιάδη ζει ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος με δηλώσεις του εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με το ποιος κρύβεται πίσω από τα δύο εκατ. ευρώ που αναμένεται να κατατεθούν στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ.
«Τρέμω στην ιδέα πως ο Ψωμιάδης μπορεί να είναι πίσω από τα άγνωστα 2 εκατομμύρια ευρώ που πρόκειται να κατατεθούν στον λογαριασμό της ΑΕΚ» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ.
Και συνέχισε:
«Το πρόβλημα δεν θα το λύσει κάποιος με άγνωστη προέλευση χρημάτων. Οφείλουν να το λύσουν οι μέτοχοι και να βάλουν από 300 χιλιάρικα άμεσα, αλλιώς φοβάμαι ότι θα έχουμε αυτοδικίες. Ο κόσμος τους ξέρει και θα τους βρει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442