Η Σέλτικ προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Σκοτίας, επικρατώντας με 4-0 στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 28ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Νέιλσον, κατόρθωσαν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους ως το 53ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο ο Λέντλεϊ άνοιξε το σκορ για τους «Καθολικούς», για να διπλασιάσει στο 71΄ ο Σαμαράς, που έπαιξε και στα 90 λεπτά του αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν τα γκολ των Στόουκς στο 86΄ και Μπράουν, με πέναλτι, στο 90΄.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.