Ετοιμοπόλεμος και ο Σιαλμάς εν όψει Παναθηναϊκού
Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το κυριακάτικο (11/03, 19:30) παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό τέθηκε ο Δημήτρης Σιαλμάς. Ο 26χρονος επιθετικός απουσίασε από την προπόνηση της «Ένωσης» την Τετάρτη λόγω ίωσης, όμως σήμερα, Πέμπτη, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.
Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το κυριακάτικο (11/03, 19:30) παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό τέθηκε ο Δημήτρης Σιαλμάς.
Ο 26χρονος επιθετικός απουσίασε από την προπόνηση της «Ένωσης» την Τετάρτη λόγω ίωσης, όμως σήμερα, Πέμπτη, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.
Επίσης, ο 42χρονος τεχνικός περίμενε τον Παντελή Καφέ για να καταστρώσει τα πλάνα του, αφού ο πολύπειρος μέσος είχε χθες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και σήμερα προπονήθηκε κανονικά.
Από την πλευρά του, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Ισοπαλία στο Σίτι Γκράουντ (1-1), στη ζώνη του υποβιβασμού η Τότεναμ (0-1)
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442