Η Χιλιάνικη Κουζίνα στο Breeder Feeder
Στο Breeder Feeder το concept "Around The World menu" συνεχίζεται. Αυτήν την φορά οι Gastronomic Collectiva προσεγγίζουν την μοναδική κουζίνα της Χιλής. Φρούτα και λαχανικά που έφεραν οι Ισπανοί κατακτητές, ανακατεύτηκαν με ντόπια καρυκεύματα και μπαχαρικά δημιουργώντας απολαυστικά πιάτα.
ΣτοBreeder Feeder το concept «AroundTheWorld menu» συνεχίζεται. Αυτήν την φορά οι Gastronomic Collectiva προσεγγίζουν την μοναδική Κουζίνα της Χιλής.
Ηιδιομορφία της κουζίναςτης Χιλής πηγάζει κυρίως από το συνδυασμό της ισπανικής κουζίναςμετα παραδοσιακά συστατικά της Χιλήςκαι τιςμεταγενέστερες επιρροές από την Ευρώπη -ιδιαίτερα τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Κροατία- και τηνΜέση Ανατολή. Φρούτα και λαχανικά που έφεραν οι Ισπανοί κατακτητές, ανακατεύτηκαν με ντόπια καρυκεύματα και μπαχαρικά δημιουργώντας απολαυστικάπιάτα.
Σε αυτό το μενούθα γευτείτεspicyμύδια, την χαρακτηριστική σούπα με θαλασσινά,Paila marina, και κρέας μαριναρισμένο σε καρυκεύματα από την Χιλή.
Αφήστε τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν στην «Χώρα των ποιητών» της Λατινικής Αμερικής.
Chapter V: Χιλή
*
Σούπα με θαλασσινά, ψάρι και κόλιανδρο
*
Πιτάκι με καλαμπόκι και κοτόπουλο και σαλάτα με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ντομάτα
*
Porkribsμε μπαχαρικά από την Χιλήκαιgravyγλυκοπατάτας
*
Κρέμα απο γάλα και φρούτα με αφρό κανέλας και μπανάνας
***
τιμή μενού: 30 ευρώ
Το μενού της Χιλιανής Κουζίνας θα σερβίρετε μόνο την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012
Το Breeder Feeder καθιερώνει την πρακτική Bring Your Own Bottle, καθώςμπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.
Οι δημιουργοί του «Around the World» menu
Οικοδεσπότες μας και οδηγοί μας σ’ αυτό το ταξίδι η ομάδα GastronomicCollectiva, δύο ταλαντούχων σεφ, του Βάσκου Inigo Ocharan και του ΕλληνοΙταλού Marko Rossi. Oι δύο σεφ και φίλοι εργάστηκαν σεδιάφορα εστιατόρια στην Ευρώπη ώσπου τελικάβρέθηκαν στην Ελλάδα και δημιούργησαν την ομάδα τους. Η τεχνική τους βασίζεται στην πολυποίκιλη εμπειρία που έχουν αποκτήσειαπό διαφορετικές κουζίνεςσε χώρες της Ευρώπης, στην προτίμηση των φρέσκων εποχιακών και τοπικών υλικών και στην μεσογειακή καταγωγή τους. ΣτοBreederFeederοInigoκαι οMarcoετοιμάζουν τα εδέσματα, αλλά είναι και πρόθυμοι να μοιραστούν τα μυστικά της κουζίνας τους με όσους ενδιαφέρονται να μάθουν.
{{{ map }}}
BREEDER FEEDER
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. πληροφοριών – κρατήσεων: 210 3317527
e-mail: feeder@thebreedersystem.com
To Breeder Feeder
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442