Στο Breeder Feeder το concept "Around The World menu" συνεχίζεται. Αυτήν την φορά οι Gastronomic Collectiva προσεγγίζουν την μοναδική κουζίνα της Χιλής. Φρούτα και λαχανικά που έφεραν οι Ισπανοί κατακτητές, ανακατεύτηκαν με ντόπια καρυκεύματα και μπαχαρικά δημιουργώντας απολαυστικά πιάτα.
ΣτοBreeder Feeder το concept «AroundTheWorldmenu» συνεχίζεται. Αυτήν την φορά οι Gastronomic Collectiva προσεγγίζουν την μοναδική Κουζίνα της Χιλής.
Ηιδιομορφία της κουζίναςτης Χιλής πηγάζει κυρίως από το συνδυασμό της ισπανικής κουζίναςμετα παραδοσιακά συστατικά της Χιλήςκαι τιςμεταγενέστερες επιρροές από την Ευρώπη -ιδιαίτερα τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Κροατία- και τηνΜέση Ανατολή. Φρούτα και λαχανικά που έφεραν οι Ισπανοί κατακτητές, ανακατεύτηκαν με ντόπια καρυκεύματα και μπαχαρικά δημιουργώντας απολαυστικάπιάτα.
Σε αυτό το μενούθα γευτείτεspicyμύδια, την χαρακτηριστική σούπα με θαλασσινά,Paila marina, και κρέας μαριναρισμένο σε καρυκεύματα από την Χιλή.
Αφήστε τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν στην «Χώρα των ποιητών» της Λατινικής Αμερικής.
Around the World Menu Chapter V: Χιλή
Μύδια με σάλτσαcevicheκαι πάστα ντομάτας μετσίλισε φρυγανισμένο ψωμί
*
Σούπα με θαλασσινά, ψάρι και κόλιανδρο
*
Πιτάκι με καλαμπόκι και κοτόπουλο και σαλάτα με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ντομάτα
*
Porkribsμε μπαχαρικά από την Χιλήκαιgravyγλυκοπατάτας
*
Κρέμα απο γάλα και φρούτα με αφρό κανέλας και μπανάνας
***
τιμή μενού: 30 ευρώ
Το μενού της Χιλιανής Κουζίνας θα σερβίρετε μόνο την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012
BYOB στο BREEDER FEEDER
Το Breeder Feeder καθιερώνει την πρακτική Bring Your Own Bottle, καθώςμπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.
*χρέωση ανά τραπέζι: 3 ευρώ
Οι δημιουργοί του «Around the World»menu Οικοδεσπότες μας και οδηγοί μας σ’ αυτό το ταξίδι η ομάδα GastronomicCollectiva, δύο ταλαντούχων σεφ, του Βάσκου Inigo Ocharan και του ΕλληνοΙταλού Marko Rossi. Oι δύο σεφ και φίλοι εργάστηκαν σεδιάφορα εστιατόρια στην Ευρώπη ώσπου τελικάβρέθηκαν στην Ελλάδα και δημιούργησαν την ομάδα τους. Η τεχνική τους βασίζεται στην πολυποίκιλη εμπειρία που έχουν αποκτήσειαπό διαφορετικές κουζίνεςσε χώρες της Ευρώπης, στην προτίμηση των φρέσκων εποχιακών και τοπικών υλικών και στην μεσογειακή καταγωγή τους. ΣτοBreederFeederοInigoκαι οMarcoετοιμάζουν τα εδέσματα, αλλά είναι και πρόθυμοι να μοιραστούν τα μυστικά της κουζίνας τους με όσους ενδιαφέρονται να μάθουν.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.