Μειωμένες οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού Champions League
Άρχισε σήμερα, Πέμπτη, η διάθεση των εισιτηρίων για τον φετινό τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 19 Μαΐου στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου. Τα «μαγικά χαρτάκια» διατίθενται αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA μέχρι τις 16 Μαρτίου.
Άρχισε σήμερα, Πέμπτη, η διάθεση των εισιτηρίων για τον φετινό τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 19 Μαΐου στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου. Τα «μαγικά χαρτάκια» διατίθενται αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA μέχρι τις 16 Μαρτίου.
Μετά την κριτική που της ασκήθηκε για τις τιμές των εισιτηρίων του περυσινού τελικού του Champions league, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία αποφάσισε να μειώσει τις τιμές για τον φετινό τελικό.
Η UEFA αναφέρει σχετικά σε σημερινή ανακοίνωσή της: «Υπάρχει μια γενική μείωση στις τιμές των εισιτηρίων του τελικού του Champions League σε σχέση με τις τιμές που ίσχυαν πέρyσι».
Ενδεικτικά, στον περyσινό τελικό τα φτηνότερα εισιτήρια για τους ουδέτερους φιλάθλους κόστιζαν 180 ευρώ, ενώ φέτος θα στοιχίζουν μόλις 70 ευρώ.
Λιγότερα θα είναι τα εισιτήρια που θα διατεθούν φέτος (62.500), σε σχέση με τα 86.000 του περσινού τελικού, λόγω μικρότερης χωρητικότητας του σταδίου (πέρυσι ο τελικός είχε διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ).
Οι δύο ομάδες του τελικού θα πάρουν από 17.500 εισιτήρια η καθεμία, ενώ 7.000 θα διατεθούν για τους ουδέτερους φιλάθλους. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα δοθούν σε χορηγούς, τοπικούς οργανισμούς και σε ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.