Στις 26 και 27 Ιουνίου το φετινό Ejekt Festival με Kasabian, Katzenjammer
Με τη γνωστή επιτυχημένη συνταγή και μεγάλα ονόματα της rock και dance μουσικής σκηνής επιστρέφει στην Ελλάδα το Ejekt Festival για 8η συνεχή χρονιά, στις 26 και 27 Ιουνίου.
Με τη γνωστή επιτυχημένη συνταγή και μεγάλα ονόματα της rock και dance μουσικής σκηνής επιστρέφει στην Ελλάδα το Ejekt Festival για 8η συνεχή χρονιά, στις 26 και 27 Ιουνίου.
Tα δύο πρώτα ονόματα του φετινού line-up, που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι Kasabian και οι Katzenjammer, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και οι άλλοι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ.
Οι Kasabian, το ροκ συγκρότημα της Μεγάλης Βρετανίας, έχει στο ενεργητικό του πλατινένιους δίσκους, singles που παίζονται ασταμάτητα στο ραδιόφωνο, ενώ οι εμφανίσεις τους έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο του «κορυφαίου live act».
Οι Katzenjammer είναι Νορβηγίδες, οι οποίες τραγουδούν στα αγγλικά. Η μουσική του Γκόραν Μπρέκοβιτς και του Τζάνγκο Ράινχαρντ είναι το πρότυπό τους, την οποία συνδυάζουν με την ποπ και την ροκ. Με τις κιθάρες, τα ακορντεόν, τα ουκελέλε και όλα τα παράξενα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούν, στήνουν ένα πάρτι επί σκηνής, τόσο αγαπητό στο κοινό ώστε να έχουν καταφέρει να περιοδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Εισιτήρια διατίθενται από τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά από τη διεύθυνση του Ticket Arena.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας