Οριστικά εκτός αποστολής ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Γρηγόρης Μάκος εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον ΟΦΗ.
Ο διεθνής μεσοαμυντικός έκανε και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αφού συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο.
Έτσι ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, όπως επίσης και σε αυτές των Γεωργέα, Λαγού (ατομικό) και Γκούντγιονσεν (ασκήσεις ενδυνάμωσης), αλλά και του τιμωρημένου Κοντοέ.
Αντίθετα, ο Τραϊανός Δέλλας γυμνάστηκε για δεύτερη συνεχή μέρα σε φουλ ρυθμούς και είναι στη διακριτική ευχέρεια του προπονητή του, αν θα τον χρησιμοποιήσει στο προσεχές ματς.
Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής (17:00) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Την παράταση χρειάστηκε η Κρίσταλ Πάλας προκειμένου να νικήσει με 2-1 την μαχητική ΑΕΚ Λάρνακας των 10 παικτών (τελείωσε με 9) και να προκριθεί στους «8» του Conference Leaue. Προκρίσεις και για Φιορεντίνα, Μάιντς.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας