Βούλιαξε το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Θεσσαλονίκη
Οι ισχυροί άνεμοι βούλιαξαν το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλονίκης, που βρισκόταν στο λιμάνι στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους. Η κατασκευάστρια εταιρία του δέντρου θα ξεκινήσει τις διαδικασίες ανάσυρσης του δέντρου, προκειμένου να το επισκευάσει.
Οι ισχυροί άνεμοι βούλιαξαν το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλονίκης, που βρισκόταν στο λιμάνι στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους.
Οι κάβοι που κρατούσαν δεμένο το δέντρο έσπασαν, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει στην προβλήτα και να βυθιστεί.
Η κατασκευάστρια εταιρία του δέντρου θα ξεκινήσει τις διαδικασίες ανάσυρσης του δέντρου, προκειμένου να το επισκευάσει.
Το δέντρο αποτελείτο από «αχινούς», κάποιοι από τους οποίους έπεσαν στη θάλασσα, ενώ άλλοι χάλασαν.
Το πλωτό δέντρο είχε σχεδιαστεί να αντέχει ανέμους έως 7 μποφόρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Το βαρύ κλίμα στη ΚΟ της ΝΔ, η αβεβαιότητα και οι αντιπαραθέσεις για τις άρσεις ασυλίας των «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Μαΐου κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
- Αεροπορική εταιρεία στην Ολλανδία ακυρώνει πτήσεις λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442