Κάταγμα μέσης υπέστη ο Ντίκο σε τροχαίο, θλάση ο Βράνιες στην προπόνηση
Τροχαίο ατύχημα είχε ο Φράνσις Ντίκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά. Ο Αφρικανός με δανέζικο διαβατήριο έδωσε το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης και ο γιατρός των «κίτρινων», Βαγγέλης Πανταζής, ο οποίος τον εξέτασε, διέγνωσε κάταγμα στη μέση. Παράλληλα, ο Γιούριτσα Βράνιες υπέστη ελαφριά θλάση.
Τροχαίο ατύχημα είχε ο Φράνσις Ντίκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά. Ο Αφρικανός με δανέζικο διαβατήριο έδωσε το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης και ο γιατρός των «κίτρινων», Βαγγέλης Πανταζής, ο οποίος τον εξέτασε, διέγνωσε κάταγμα στη μέση. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για περίπου δύο εβδομάδες.
Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ο Καρίμ Σολτάνι, ενώ ο Γιούριτσα Βράνιες υπέστη ελαφριά θλάση (είχε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι της Κρήτης) και θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας