Όσοι μπορούν να πληρώσουν να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη χώρα, δήλωσε ο Χρ.Πρωτόπαπας
Να υποβαθμίσει το κλίμα αναβρασμού, που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εξαιτίας των νέων μέτρων, επιχείρησε ο Χρ.Πρωτόπαπας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΒΗΜΑ 99,5. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι βουλευτές του κόμματος θα ψηφίσουν τα μέτρα, κάνοντας το καθήκον τους απέναντι στην χώρα και τους πολίτες. Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες που «στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν» να κάνουν κι αυτοί το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα. Σχολιάστε...
Να υποβαθμίσει το κλίμα αναβρασμού, που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εξαιτίας των νέων μέτρων, επιχείρησε ο Χρ.Πρωτόπαπας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΒΗΜΑ 99,5.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «παρά τα προβλήματα και τα ερωτήματα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα κάνει το καθήκον της απέναντι στη χώρα και τους πολίτες».
Ερωτηθείς εάν χρεοκοπημένοι πολίτες σημαίνει και χρεοκοπημένη χώρα, ο Χρ.Πρωτόπαπας χρησιμοποίησε το επιχείρημα της Αργεντινής -αναφορά που έκανε και ο Ευ.Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για την οποία δέχθηκε πυρά αργότερα στη Βουλή.
«Αν χρεοκοπήσει η χώρα, όπως η Αργεντινή, δεν θα υπάρχει τίποτα και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που ζούμε τώρα» σημείωσε.
Σε ερώτηση για το τι αναμένει να πράξουν οι πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν κι άλλους φόρους και τέλη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Παρακαλώ αυτούς που στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν, να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα τους, με γνώση ότι αυτή η δυσκολία θα αποδώσει, για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και για το μέλλον των παιδιών μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442