Στις 21:00 και όχι στις 18:00 ο αγώνας της εθνικής με τη Σλοβενία
Στις εννέα το βράδυ και όχι στις έξι το απόγευμα, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη, η αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Σλοβενίας, για την δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ, που φιλοξενείται στην Λιθουανία.
Στις εννέα το βράδυ και όχι στις έξι το απόγευμα, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη, η αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Σλοβενίας, για την δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ, που φιλοξενείται στην Λιθουανία.
Παράλληλα, οι διοργανωτές, ανακοίνωσαν ότι στις έξι το απόγευμα, θα γίνει ο αγώνας Φινλανδία-Ρωσία, στο πλαίσιο του ιδίου ομίλου.
Τα άλλα δύο ματς της εθνικής θα γίνουν όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, δηλαδή το Σάββατο 10/9 στις 21:00 θα γίνει η αναμέτρηση με τη Ρωσία και τη Δευτέρα 12/9 στις 18:00 με τη Γεωργία.
Το πρόγραμμα της Β΄ φάσης, όπως τροποποιήθηκε, έχει ως εξής:
Β’ ΦΑΣΗ (7-12/9, ΒΙΛΝΙΟΥΣ)
Ε’ ΟΜΙΛΟΣ
1η ΗΜΕΡΑ (7/9) Γερμανία-Ισπανία 15:30 Τουρκία-Γαλλία 18:00 Σερβία-Λιθουανία 21:00
ΣΤ’ ΟΜΙΛΟΣ
1η ΗΜΕΡΑ (8/9) Γεωργία-ΠΓΔΜ 15:30 Φινλανδία-Ρωσία 18:00 Σλοβενία-Ελλάδα 21:00
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».