Ελβετική εταιρία με έδρα του Λουγκάνο, η οποία συνεργάζεται το τελευταίο διάστημα με ρώσους επενδυτές, συλλέγει στοιχεία για την ΑΕΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας. Όπως αναφέρεται, ο Νίκος Νοτιάς βλέπει σαν... λύτρωση αυτό το ενδιαφέρον αφού θέλει να απεμπλακεί από την Ένωση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Παρασκευή ο Βάργκας.
Ελβετική εταιρία με έδρα του Λουγκάνο, η οποία συνεργάζεται το τελευταίο διάστημα με ρώσους επενδυτές, συλλέγει στοιχεία για την ΑΕΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας.
Σύμφωνα με τη SportDay, ο ελβετικός επενδυτικός όμιλος ενδιαφέρεται για την «Ένωση» και ο Νίκος Νοτιάς ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να βάλει άλλα χρήματα, θέλει να απεμπλακεί και «καίγεται» για μια τέτοια λύση.
Μάλιστα, στο παρελθόν έχει προσπαθήσει να επαναφέρει στα δρώμενα των «κιτρινόμαυρων» μετόχους από την ομάδα του Ντέμη Νικολαΐδη, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Από την άλλη πλευρά ο Πέτρος Παππάς έχει βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί την ΑΕΚ και πλέον έχει πάρει την απόφαση να λειτουργεί ως Supporter. Ατομικό ο Βάργκας
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φαμπιάν Βάργκας κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στον τετρακέφαλο.
Ο Κολομβιανός χαφ θα υποβληθεί σε εξετάσεις αν οι ενοχλήσεις παραμείνουν, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα συμμετοχής του στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με την Ξάνθη.
Εκτός από τον 31χρονο μέσο, ατομικό ακολούθησαν και πάλι οι Τραϊανός Δέλλας και Κώστας Μανωλάς, σε αντίθεση με τους Χέλγκασον και Κλωναρίδη, οι οποίοι μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα. Απόντες ήταν οι διεθνείς Λυμπερόπουλος, Καφές, Μάκος και Γκούντγιονσεν, αλλά και οι Χοσέ Κάρλος και Χουάν Κάλα, οι οποίοι έχουν πάρει άδεια.
Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν κανονικά και πλέον έχουν να απολαύσουν το διήμερο ρεπό τους, αφού η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για τη Δευτέρα στις 19:00.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας