Δεύτερη νίκη της Ιταλίας στο «Ακρόπολις», ματαιώθηκε το πρώτο ματς της Πέμπτης
Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο 25ο τουρνουά Ακρόπολις πανηγύρισε η Ιταλία. Η «σκουάντρα ατζούρα» συνέτριψε 102-63 το Πανεπιστήμιο Μπρίγκαμ Γιάνγκ, το οποίο και υποχρέωσε στη δεύτερη διαδοχική ήττα του. Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη αναμέτρηση Βουλγαρία-Μπρίχαμ Γιανγκ, με την οποία θα «άνοιγε η αυλαία» της 3ης και τελευταίας ημέρας του 25ου τουρνουά «Ακρόπολις» δεν θα διεξαχθεί.
Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο 25ο τουρνουά Ακρόπολις πανηγύρισε η Ιταλία. Η «σκουάντρα ατζούρα» συνέτριψε 102-63 το Πανεπιστήμιο Μπρίγκαμ Γιάνγκ, το οποίο και υποχρέωσε στη δεύτερη διαδοχική ήττα του.
Τα δεκάλεπτα: 14-23, 36-43, 45-77, 63-102
Ματαιώθηκε ο αγώνας Βουλγαρία Μπρίχαμ Γιανγκ
Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη αναμέτρηση Βουλγαρία-Μπρίχαμ Γιανγκ, με την οποία θα «άνοιγε η αυλαία» της 3ης και τελευταίας ημέρας του 25ου τουρνουά «Ακρόπολις» δεν θα διεξαχθεί.
Η αποστολή του Μπρίχαμ Γιανγκ είχε «κλείσει» αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής στις ΗΠΑ για το πρωί της Πέμπτης, δεν έβρισκε εισιτήρια για άλλες ώρες και έτσι ο αγώνας ματαιώθηκε.
Κανονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Ελλάδα-Ιταλία και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για αλλαγή στην ώρα έναρξης (21:15).
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.