Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν το νέο πρόσωπο που προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ο διεθνής μέσος δεν έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης των «πρασίνων», αντιθέτως ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν το νέο πρόσωπο που προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ο διεθνής μέσος δεν έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης των «πρασίνων», αντιθέτως ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Μετά το ρεπό της Παρασκευής (19/8), οι πράσινοι επέστρεψαν το πρωί του Σαββάτου (20/8) στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον επαναληπτικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Οσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Ισραήλ αρχικά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα στο ½ του γηπέδου.
Ο Γιώργος Καραγκούνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Ματίας Μπιέρσμιρ υποβλήθηκε σε θεραπεία. Τέλος, ατομικά προπονήθηκε ο επίσης τραυματίας Στέργος Μαρίνος.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας