Μία εκ των θέσεων 5-8 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κορασίδων θα διεκδικήσει η εθνική στο Κάλιαρι της Ιταλίας. Τα κορίτσια του Γιώργου Βελισσαράκου γνώρισαν τη συντριβή, 75-28, από την Ισπανία, στον προημιτελικό. Ο αρχικός στόχος της εθνικής κορασίδων ήταν η παραμονή στην κατηγορία και γι’ αυτό ακόμη και η πρόκριση στην οχτάδα ήταν επιτυχία. Αήττητη μέχρι σήμερα η Ισπανία προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά, ενώ τα κορίτσια του Βελισσαράκου θα αντιμετωπίσουν αύριο την ηττημένη της αποψινής αναμέτρησης Σουηδία-Τουρκία. Τα δεκάλεπτα: 18-9, 36-13, 60-24, 75-28.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.