Χωρίς τον Κώστα Χαραλαμπίδη θα συνεχίσει την προετοιμασία της η εθνικής ανδρών εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, του ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει τις προπονήσεις, ενώ τον ευχαρίστησε για την βοήθειά του.
Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας από την Ιταλία και το δεύτερο τουρνουά προετοιμασίας στο οποίο πήρε μέρος. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί την Τετάρτη (17/8) χωρίς τον Κώστα Χαραλαμπίδη.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Ζούρος, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Έλληνα γκαρντ για την παρουσία του όλο αυτό το διάστημα στην Εθνική Ομάδα:
«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κώστα για τη βοήθειά του στην προετοιμασία, αλλά και γενικότερα για την παρουσία του στην ομάδα, η οποία ήταν πολύ σημαντική. Πραγματικά, βοήθησε πάρα πολύ και όλο αυτό το διάστημα ήταν ένας θετικός παράγοντας για την Εθνική. Και θα ήθελα να του ευχηθώ το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.