Κάτοικοι Τρίπολης οι Φερνάντο Ουσέρο και Γιώργος Μπαντής
Τη μεταγραφή του Φερνάντο Ουσέρο για τα επόμενα τρία χρόνοα ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1984 στην Πουερτολάνο και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στη Μάλαγα, στην Πόλι Εχίδο, την Έλτσε και την Κόρντομπα. Τριετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες υπέγραψε και ο Γιώργος Μπαντής.
Τη μεταγραφή του Φερνάντο Ουσέρο για τα επόμενα τρία χρόνοα ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1984 στην Πουερτολάνο και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στη Μάλαγα, στην Πόλι Εχίδο, την Έλτσε και την Κόρντομπα.
Ο Φερνάντο Ουσέρο που θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 18 τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την ιδιαίτερη πατρίδα μου και πιστεύω πώς θα είναι μία καλή εμπειρία για μένα. Ήδη έχω ακούσει καλά σχόλια για την ομάδα, τόσο από συμπατριώτες μου ποδοσφαιριστές, όσο και από συμπαίκτες μου. Μόλις άκουσα την πρόταση του Αστέρα, δεν σκέφτηκα πολύ για να τη δεχτώ.
» Έχω όρεξη για δουλειά, να βελτιωθώ ατομικά, αλλά και μέσα από την ομαδική δουλειά που θα κάνουμε καθημερινά στο γήπεδο. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, προκειμένου να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου και για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους του».
Τριετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες υπέγραψε και ο Γιώργος Μπαντής, ο οποίος δήλωσε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, μία ομάδα σοβαρή και οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Τρίπολη όλοι οι άνθρωποι της ομάδας με αγκάλιασαν και αυτό πραγματικά μου άρεσε. Από την πλευρά μου θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να συμβάλλω με την παρουσία μου να φτάσει ο Αστέρας όσο ψηλότερα γίνεται».
Ο Μπαντής γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1.88, ζυγίζει 76 κιλά και ήταν τερματοφύλακας του Ηρακλή από το 2001 μέχρι αυτό το καλοκαίρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκο Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442