Η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να καθυστερήσει την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, από τις 5 Αυγούστου που ήταν αρχικά προγραμματισμένη, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο «CNN-Turk». Η έρευνα σχετικά με το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων, το οποίο συγκλονίζει (και) την γειτονική χώρα, συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να μετατεθεί για περίπου ένα μήνα η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τριάντα ένα άτομα έχουν ήδη προφυλακιστεί με την κατηγορία του «στησίματος» αγώνων, μεταξύ οποίων και ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Φενερμπαχτσέ και ο προπονητής και αναπληρωτής πρόεδρος της Μπεσίκτας.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.