Μεταμεσονύκτιες εντάσεις και εξελίξεις σημειώθηκαν αργά χθες στη Θεσσαλονίκη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που με ανακοίνωση τους καλούν την διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ, να προχωρήσει σε άμεσο οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, όπως ήδη έχει δρομολογηθείο με την σύσταση επιτροπής διαφάνειας.
Μεταμεσονύκτιες εντάσεις και εξελίξεις σημειώθηκαν αργά χθες στη Θεσσαλονίκη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που με ανακοίνωση τους καλούν την διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ, να προχωρήσει σε άμεσο οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, όπως ήδη έχει δρομολογηθείο με την σύσταση επιτροπής διαφάνειας.
Οι οπαδοί 13 συνδέσμων της ομάδας με την ανακοίνωση τους ζητούν την παύση οποιασδήποτε μεταγραφής ή αποδέσμευσης ποδοσφαιριστή, που θα αποδυνάμωνε ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Κουτσιανικούλη και την σίγουρη παρομοίως λύση της συνεργασίας με τον Βιτόλο.
Αργά μετά τα μεσάνυχτα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ και κάλεσαν τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα να τους δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση της ομάδας, οικονομική και αγωνιστική. Οι δυο άνδρες μετέβησαν στα γραφεία της ΠΑΕ και είχαν συζήτηση με τους οπαδούς, προκειμένου να εκτονωθεί η επικρατούσα κατάσταση.
Επίσης αργά μετά τα μεσάνυχτα όπως έγινε γνωστό και από το Ντούρφερθ της Ολλανδίας, όπου προετοιμάζεται η ομάδα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποδέχτηκε πρόταση της διοίκησης για μείωση των αποδοχών του η οποία θα φθάνει και το 30%. Ο παίκτης εκτιμώντας την δυσχερή οικονομική θέση της ομάδας, συμφώνησε με την πρόταση που του τέθηκε προτιμώντας να συνεχίσει αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ, από το να αναζητήσει άλλο σταθμό στην καριέρα του.
Τραυματίας ο Μπαλάφας στον ΠΑΟΚ
Τράβηγμα στο δικέφαλο υπέστη στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Σωτήρης Μπαλάφας. Τη Δευτέρα (11/7) θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Ο τραυματισμός του μεσοαμυντικού του «Δικεφάλου του Βορρά» θα του στερήσει την παρουσία στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στο Ντίσελντορφ με την τοπική Φορτούνα.