Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Το Ξενοδοχείο Vincenzo στην Τήνο

Το Ξενοδοχείο Vincenzo στην Τήνο

Αφού ο περισσότερος κόσμος "πλημμυρίζει" την Τήνο τον Αύγουστο, και ειδικά τον Δεκαπενταύγουστο, μπορείτε να προτιμήσετε μια επίσκεψη στο νησί στις αρχές του καλοκαιριού. Το οικογενειακό ξενοδοχείο Vincenzo στη Χώρα Τήνου είναι μια καλή πρόταση με μεγάλη επιλογή δωματίων.

Αφού ο περισσότερος κόσμος «πλημμυρίζει» την Τήνο τον Αύγουστο, και ειδικά τον Δεκαπενταύγουστο, μπορείτε να προτιμήσετε μια επίσκεψη στο νησί στις αρχές του καλοκαιριού. Το οικογενειακό ξενοδοχείο Vincenzo στη Χώρα Τήνου είναι μια καλή πρόταση με μεγάλη επιλογή δωματίων. Η κεντρική θέση του ξενοδοχείου σας επιτρέπει να μην πάρετε μαζί σας αυτοκίνητο και να περπατήσετε στις μικρές αποστάσεις της χώρας και στις κοντινές παραλίες.

Διαμονή
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 2 διαφορετικά κτήρια: ένα παλιότερο με δωμάτια πρώτης και δεύτερης κατηγορίας και ένα καινούργιο με πολυτελείς σουίτες 2-3 ατόμων. Συνολικά έχει 14 δωμάτια: μονόκλινα, δίκλινα,τρίκλινα και σουίτες. Τρίκλινα και οικογενειακά προσφέρονται κυρίως στο παλιότερο κτήριο, ενώ για τα ζευγάρια που διαθέτουν το ανάλογο αντίτιμο υπάρχουν οι σουίτες πολυτελείας με καλή αισθητική.
Τα δωμάτια είναι πετρόχτιστα, παραδοσιακά, με μπαλκόνια, προσωπικό μπάνιο και είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, θέρμανση, τηλεόραση, ψυγείο, μίνι μπαρ, τηλέφωνο καθώς και μουσική με το πάτημα ενός κουμπιού. Κάποια από τα δωμάτια έχουν και κουζίνα.

Η μεγάλη γκάμα στον τύπο δωματίων αντικατοπτρίζεται και στις τιμές, οι οποίες διαφοροποιούνται μεταξύ καθημερινής και Σαββατοκύριακου και κυμαίνονται μεταξύ 50 και 250 ευρώ, ανάλογα την περίπτωση. Για παράδειγμα, για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, τα δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν 3-4 ενήλικες θα σας στοιχίσουν από €280 ή €500€ ανάλογα το δωμάτιο, για 3 διανυκτερεύσεις. Απευθυνθείτε και στο ξενοδοχείο για τυχόν προσφορές.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φυσικά και πλούσιο πρωινό.
Το ξενοδοχείο παρέχει επιπλέον χαμάμ, τζακούζι, μασάζ και spa αποτοξίνωσης.

Αξιοθέατα – Δραστηριότητες

  • Η Παναγία της Τήνου ή Ναός της Ευαγγελίστριας
  • Το σπίτι – Μουσείο του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά
  • Επίσκεψη στο μοναδικό Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στον Πύργο
  • Το Τείχος του Ξώμπουργου ή το «Κάστρο της Αγίας Ελένης», το κάστρο της Τήνου

Φυσικά, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που προσφέρει το νησί:

  • Κολύμπι, στις δεκάδες παραλίες που βρίσκονται ανατολικά, δυτικά, νότια και βόρεια, κοντά –2-3 χλμ — και μακριά – 25 το πολύ χλμ. – από τη Χώρα της Τήνου.
  • Ψάρεμα
  • Καταδύσεις
  • Αναρρίχηση

Πως θα πάτε
Το ταξίδι σας για την Τήνο μπορεί να γίνει με αργό ή γρήγορο (speed ferries) πλοίο. Οι αναχωρήσεις γίνονται τόσο από την Ραφήνα όσο και από τον Πειραιά. Ένα συμβατικό φέρρυ στην πιο αργή διαδρομή, με τα περισσότερα λιμάνια, θα χρειαστεί σχεδόν 7 ώρες, ενώ στην καλύτερη περίπτωση με high speed ferries θα κάνετε 2,5 ώρες. Λιγότερες ώρες εν πλω αν αναχωρήσετε από Ραφήνα. Η συχνότητα των δρομολογίων είναι φυσικά μεγαλύτερη τους καλοκαιρινούς μήνες.

Vincenzo Family Hotel

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο