Ο γκαρντ της Σιένα, Μάρκο Γιάρις που «σκότωσε» με 24 πόντους του Ολυμπιακό και ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντ’Ορ Φίσερ που σημείωσε 19 πόντους (9/9) και μάζεψε 8 ριμπάουντ στη νίκη των Μαδριλένων επί της Βαλένθια, ανακηρύχθηκαν πολυτιμότεροι παίκτες των τρίτων αγώνων της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας. Ο Γιάριτς σημείωσε 24 πόντους στο ματς με τον Ολυμπιακό με 2/2 βολές, 8/8 δίποντα και 2/3 τρίποντα ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ και έδωσε και μία ασίστ. Από την πλευρά του, ο Φίσερ οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην νίκη επί της Βαλένθια πετυχαίνοντας 19 πόντους, με 9/9 δίποντα, μάζεψε 8 ριμπάουντ και έκανε 2 κοψίματα σε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
LIVE: Γουλβς – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουλβς – Άστον Βίλα για την η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στα άσχημα ποσοστά που είχε η Εθνική μας απέναντι στο Μαυροβούνιο, τα οποία οδήγησαν στην πρώτη ήττα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2027.
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης με 15-8 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – Αντίπαλος των Ερυθρόλευκων στη «μάχη» για τη διεκδίκηση της κούπας ο Παναθηναϊκός.
Ο Βασίλης Τολιόπουλος αστόχησε στην τελευταία επίθεση του αγώνα κι έτσι η Ελλάδα ηττήθηκε με 67-65 από το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.