Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν πήρε μέρος ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης και πλέον η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη.
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν πήρε μέρος ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης και πλέον η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη.
Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα αγωνιστεί απέναντι στους Ερυθρόλευκους μόνο αν είναι 100% έτοιμος καθώς στον Δικέφαλο δεν θέλουν να ρισκάρουν πιθανή υποτροπή του παίκτη.
Αλλωστε ακολουθεί και η αναμέτρηση της χρονιάς για την ομάδα του Μάκη Χάβου, ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη με την ΑΕΚ στην Τούμπα.
Ο Ελληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα και μάλιστα επανέρχονται οι τιμωρημένοι Τσιρίλο και Γκαρσία στην Κυριακάτικη (13-03) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Εργοτέλη έκαναν την Πέμπτη πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Εξαίρεση αποτέλεσαν ο Σταφυλλίδης, που έκανε ατομικό πρόγραμμα, και ο Φιλομένο που έκανε θεραπεία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με επενδύσεις δισεκατομμυρίων, μπύρα, exclusive μόδα και τον Σέσκ Φάμπρεγας σε ρόλο-κλειδί, η Κόμο μετατρέπεται σε παγκόσμιο brand που ξεπερνά τα όρια του γηπέδου