Κανονικά προπονήθηκαν την Παρασκευή Φουστέρ και Τοροσίδης
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψαν οι Νταβίντ Φουστέρ και Βασίλης Τοροσίδης. Ο Ισπανός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο μάτι και είναι έτοιμος για το ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.
Κοσκέρης Νίκος
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψαν οι Νταβίντ Φουστέρ και Βασίλης Τοροσίδης. Ο Ισπανός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο μάτι και είναι έτοιμος για το ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.
Στις προπονήσεις επανήλθε και ο Τοροσίδης, ύστερα από την τετραήμερη άδεια που είχε πάρει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν κανονικά, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με απογεματινή προπόνηση το Σαββάτο (26/2).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442