Σε απολογία κλήθηκαν από την UEFA οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μαρσέιγ για την συμπεριφορά που επέδειξαν οι οπαδοί τους στο πρώτο ματς ανάμεσα στους δυο συλλόγους για τους «16» του Champions League που φιλοξενήθηκε στο «Βελοντρόμ» την Τετάρτη (23/02). Πιο συγκεκριμένα, μαρτυρίες κάνουν λόγο για χρήση λέιζερ των οπαδών της Μαρσέιγ, ενώ από την άλλη πλευρά οπαδοί των φιλοξενούμενων άναψαν καπνογόνα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης που έληξε 0-0 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ». Η αρμόδια επιτροπή της UEFA αναμένεται να εξετάσεις τις υποθέσεις στις 17 του Μαρτίου και στην συνέχεια θα κάνει γνωστές τις τιμωρίες που θα επιβληθούν.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.