Αδικη και προαποφασισμένη χαρακτήρισε ο ΠΑΟ την απόφαση για Χριστοφιδέλη
Για άδικη και προαποφασισμένη απόφαση της ΕΣΑΠ κάνει λόγο ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την... ετυμηγορία της Ενωσης για την περίπτωση του Κώστα Χριστοφιδέλη. Το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής απέρριψε το αίτημα των πρασίνων για έγκριση του δελτίου του έλληνα ακραίου, κάτι που προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση στο στρατόπεδο της ομάδας.
Για άδικη και προαποφασισμένη απόφαση της ΕΣΑΠ κάνει λόγο ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την… ετυμηγορία της Ενωσης για την περίπτωση του Κώστα Χριστοφιδέλη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής απέρριψε το αίτημα των «πρασίνων» για έγκριση του δελτίου του έλληνα ακραίου, κάτι που προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση στο στρατόπεδο της ομάδας.
Συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, αλλά και… υπόσχεσης ότι θα καταφύγει σε όλα τα ένδικα μέσα προκειμένου να δικαιωθεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά την γνωστοποίηση της απορριπτικής απόφασης για την έγκριση του συμβολαίου του Κώστα Χριστοφιδέλη, ο Παναθηναϊκός Α.Ο εκφράζει τη βαθιά απογοήτευσή του και δεσμεύεται προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως απέναντι στον φίλαθλο κόσμο του, ότι θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα κατά μιας κατάφορα άδικης, προαποφασισμένης και μικροσωματειακών συμφερόντων απόφασης».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ντέρμπι «αιωνίων» στο κλειστό της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 15:00 για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Α1 μπάσκετ γυναικών