Λήγει η ποινή του Ουίντεν και επιστρέφει στο Μαρούσι
Ο Τόνι Ουίντεν είχε αποχαιρετήσει το Μαρούσι τον Δεκέμβριο, λόγω της τρίμηνης τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών, όμως σε πολύ λίγο καιρό θα αποτελεί και πάλι μέρος της ομάδας, καθώς σε λίγο καιρό λήγει η ποινή του.
Ο Τόνι Ουίντεν είχε αποχαιρετήσει το Μαρούσι τον Δεκέμβριο, λόγω της τρίμηνης τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών, όμως σε πολύ λίγο καιρό θα αποτελεί και πάλι μέρος της ομάδας.
Ο Αμερικανός είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, όμως μόλις έγινε γνωστή η χρήση της ουσίας 4-Methyl-2-Hexanamine (που υπάρχει σε χάπια αδυνατίσματος, τα οποία χρησιμοποιούσε χωρίς να το έχει πει στην ομάδα), αποτέλεσε παρελθόν από το Μαρούσι.
Καθώς όμως σε λίγο καιρό λήγει η ποινή που του είχε επιβληθεί, πήραν την απόφαση οι ιθύνοντες της ομάδας να εντάξουν και πάλι τον Ουίντεν στο ρόστερ της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442