
Εμπορική Τράπεζα : Λύση ρευστότητας EasyΥπερανάληψη
Μια νέα λύση για άμεση εξασφάλιση ρευστότητας, το “EasyΥπερανάληψη”, προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα σε επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών από € 50.000 – €3.000.000, συμπληρώνοντας την οικογένεια προϊόντων “Easy” που απευθύνεται αποκλειστικά στις επιχειρήσεις αυτές.Το νέο προϊόν αποσκοπεί στην παροχή ουσιαστικής κάλυψης των αναγκών ρευστότητας εν μέσω δύσκολων οικονομικών συνθηκών.Προσωρινές ή έκτακτες ταμειακές ανάγκες έως €50.000 […]
Μια νέα λύση για άμεση εξασφάλιση ρευστότητας, το “EasyΥπερανάληψη”, προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα σε επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών από € 50.000 – €3.000.000, συμπληρώνοντας την οικογένεια προϊόντων “Easy” που απευθύνεται αποκλειστικά στις επιχειρήσεις αυτές.
Το νέο προϊόν αποσκοπεί στην παροχή ουσιαστικής κάλυψης των αναγκών ρευστότητας εν μέσω δύσκολων οικονομικών συνθηκών.
Προσωρινές ή έκτακτες ταμειακές ανάγκες έως €50.000 μπορούν να ικανοποιηθούν από το “EasyΥπερανάληψη” της Εμπορικής Τράπεζας, με τη δυνατότητα υπερανάληψης (overdraft) στο λογαριασμό όψεως της επιχείρησης. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που έχουν τουλάχιστον δύο έτη λειτουργίας και διατίθεται με κυμαινόμενο επιτόκιο, το οποίο στηρίζεται στο Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων της Τράπεζας (ΒΕΧ).
Παράλληλα, η Εμπορική Τράπεζα διευκολύνει τις επιχειρήσεις στη διαχείριση του λογαριασμού τους, προσφέροντας τη δυνατότητα συναλλαγών μέσω e-banking, Phone Banking και παγίων εντολών, ενώ ο πελάτης ενημερώνεται κάθε τρίμηνο για την κίνηση του λογαριασμού του.
Με το “EasyΥπερανάληψη”, η Εμπορική Τράπεζα, αξιοποιώντας την ασφάλεια και την τεχνογνωσία της Credit Agricole, εμπλουτίζει την οικογένεια προϊόντων “Easy”, η οποία περιλαμβάνει χρηματοδοτικές λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε: κεφάλαιο κίνησης μεγάλης διάρκειας (“EasyΡευστότητα”), αγορά εξοπλισμού και μεταφορικών μέσων (“EasyΕξοπλισμός”), αγορά, ανέγερση ή επισκευή κτιριακών εγκαταστάσεων (“EasyΕπιχειρηματικήΣτέγη”).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από την Bundesliga στο McDonald’s: Η δεύτερη ζωή του Αλεξάντερ Νούρι
- At Davos, AKTOR CEO Urges EU to Move Faster on LNG
- Κοντά στην επιστροφή του στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
- Σοφές συμβουλές για να έχουμε θριαμβευτική επιτυχία στην εκπαίδευση του σκύλου μας
- Mια γενιά που δεν φοβάται να διακόψει κάθε επαφή – Το οικογενειακό δράμα των Μπέκαμ με τον γιο τους Μπρούκλιν οδηγεί σε συμπεράσματα
- ΑΑΔΕ: Τα νέα «όπλα» για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής – Πώς θα εντοπίζονται οι παραβάτες
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 25 Ιανουαρίου – Το ωράριο λειτουργίας
- Τι συμβαίνει με τον Γκριεζμάν στην Ατλέτικο – Γιατί θα μείνει εκτός δράσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/john-hernandez-i1TgEOhyH48-unsplash-315x220.jpg)































![Χρυσή βίζα: Γιατί επενδύουν στην Αθήνα Ιρανοί και Τούρκοι [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/ot_golden_world-1-315x220.jpg)



![Ελαιόλαδο: Νέο τοπίο αλλά με αβεβαιότητες – Πώς εξελίσσεται παραγωγή και τιμές [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/ελαιολαδο-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442