«Κακώς έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Νέμεθ» δήλωσε ο Ντέταρι
Την άποψή του ότι ο Κρίστιαν Νέμεθ έκανε λάθος που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακού Βόλου εξέφρασε ο Λάγιος Ντέταρι. Ο Ούγγρος πρώην άσος του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο συμπατριώτης του θα έπρεπε να συνεχίσει να παλεύει στην ομάδα του Πειραιά, παρά να συμβιβαστεί με κάτι κατώτερο.
Την άποψή του ότι ο Κρίστιαν Νέμεθ έκανε λάθος που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακού Βόλου εξέφρασε ο Λάγιος Ντέταρι. Ο Ούγγρος πρώην άσος του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο συμπατριώτης του θα έπρεπε να συνεχίσει να παλεύει στην ομάδα του Πειραιά, παρά να συμβιβαστεί με κάτι κατώτερο.
«Ήταν λάθος του Νέμεθ που αποφάσισε να πάει σε μία μικρότερη ομάδα. Έπρεπε να μείνει στον Ολυμπιακό, να παλέψει και να κερδίσει μία θέση στην ομάδα.
»Στον Ολυμπιακό θα μάθει τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού, θα κερδίσει τίτλους και εμπειρίες, ενώ αν δεν πάει καλά στη νέα του ομάδα, τότε θα χαθεί», εξήγησε στην ιστοσελίδα «nemzetisport.hu».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Το Ινστιτούτο Τσίπρα ρίχνει προτάσεις διακυβέρνησης
- Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
- «Ποιο είναι τo celebrity crush μου; Αυτό που παντρεύτηκα!» – Ο Μπίλι Κράνταπ είναι τυχερός
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- 1-2-3 Πολλοί ΟΠΕΚΕΠΕ!
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- Marseaux: Το τραγούδι της «Hanomai» γίνεται video game με πρωταγωνίστρια την ίδια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442