«Διπλό ναυάγιο» στη Λάρισα με Μεντί και Ελ Ζαρ
Τα... σκωτσέζικα ντους για τους οπαδούς της ΑΕΛ συνεχίζονται, αφού η σχεδόν... σίγουρη μεταγραφή του Μπερνάντ Μεντί «ναυάγησε» εξαιτίας των απογοητευτικών αποτελεσμάτων του στις εργομετρικές εξετάσεις, ενώ σε αδιέξοδο τέθηκαν οι προσπάθειες των Θεσσαλών για τον δανεισμό του Ελ Ζαρ από τον ΠΑΟΚ.
Τα… σκωτσέζικα ντους για τους οπαδούς της ΑΕΛ συνεχίζονται, αφού η σχεδόν… σίγουρη μεταγραφή του Μπερνάντ Μεντί «ναυάγησε» εξαιτίας των απογοητευτικών αποτελεσμάτων του στις εργομετρικές εξετάσεις, ενώ σε αδιέξοδο τέθηκαν οι προσπάθειες των Θεσσαλών για τον δανεισμό του Ελ Ζαρ από τον ΠΑΟΚ.
Ο Μπερνάντ Μεντί βρέθηκε από το μεσημέρι της Δευτέρας 31/1 στην Αθήνα και αφού συμφώνησε με την διοίκηση στο οικονομικό σκέλος, ανέβηκε στην Θεσσαλία για να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του.
Το απόγευμα ο Γάλλος μπακ πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις στα Τρίκαλα, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι δεν είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα και θα χρειαστεί περίπου τρεις εβδομάδες για να έρθει στην επιθυμητή κατάσταση.
Όπως είναι λογικό, η ΑΕΛ που θέλει παίκτες να μπουν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην ενδεκάδα, αφού βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και καίγεται για την σωτηρία της, δεν προχώρησε η μεταγραφή του Μεντί.
Όσον αφορά την υπόθεση του Ελ Ζαρ, οι «βυσσινί» αναζητούσαν αριστερό εξτρέμ, που διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο από τον ελληνικό χώρο, αφού δεν έχουν διαθέσιμη θέση ξένου, απ’ τη στιγμή, που ο Μακίνουα δεν δεχόταν να λύσουν την συνεργασία τους. Ετσι στράφηκαν στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Γαλλομαροκινού.
Ωστόσο, ο «Δικέφαλος» ζητούσε την πλήρη κάλυψη του συμβολαίου του παίκτη από τους βυσσινί κι από την άλλη η ΑΕΛ δεν ήταν διατεθειμένη για κάτι τέτοιο. Αναπόφευκτα κι αυτή η υπόθεση οδηγήθηκε σε «ναυάγιο», αφού στην πορεία των διαπραγματεύσεων ο ΠΑΟΚ αποφάσισε πως δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει δανεικό.
Πλέον, το μόνο που μπορεί να κάνει η ΑΕΛ είναι να ψάχνει για παίκτη που έχει μείνει ελεύθερος μέχρι και πριν τις 30 Ιουνίου, αφού η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι επιτρέπονται μεταγραφές τέτοιου τύπου, έως και τις 8 Φεβρουαρίου.
www.sport.gr
- Φάμελλος: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η δήλωση Καρυστιανού – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
- Στην εξέδρα εκτόξευσης ο υπερπύραυλος της NASA για τον ιστορικό γύρο της Σελήνης
- Φωτιά σε θάλαμο ανηλίκων στις φυλακές Κασσαβέτειας – Έρευνες για κρούσματα φυματίωσης
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442